haklisinesracim Mirayyy77 ben en çok 30. Haftamdayim 2 kilo aldım diyenlere uyuz oluyorum bilimsel olarak imkansiz. Kendisi zayıflamıştır en fazla
Melisayenerli Serez 25 haftalıgım 8 kilo aldım 🙈🤦🏼♀️ Ve baya kilo aldıgımı düşünüyorum ama 60 kıloyla hamile kaldım tombiş durmuyorum fazla 😂🤦🏼♀️
Gamze2907 Serez benım karısık ya 60 ile hamıle kaldım 55 duştüm suan 31 haftalık hamıleyım 61 kıloyum 😂😂 aldım mı hıc mı almadım anlayamıyorum ılk doğum da da 5 kılo almıstım sadece
Gozdefiraf Serez ya anlamadım yiyorum tamam mı doymuyorum yesem daha devamını getiririm yani neyse doymuşumdur diyip bırakıyorum yemeği aradan 2 saat geçiyo sanki hiç bişey yememiş gibi yemeğe saldırıyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Gamze2907 Arzuyldz vallahi bilemem ama karnımda cok cıkmıyor benim bebek saglıklı olsun kılo gene onemlı değil ama bebek alıyor sulur benım sadece
busragrgn BEn de 19+4 üm kendi tartım dengesiz olduğu için tartılamıyorum tartılsam da anlamıyoeum😂 17.haftaya 100 gr vererek girmiştim ama artık 1-2 kg almışımdır😄
Arzuyldz Gamze2907 bende bu kadar almazdim kilo. Ilk 3 ay yatış verildigi icin aldm. Ye yat olunca bi bakmisim 10 kilo almisim ☺ hic dert etmiyorum bende inanki.
Gamze2907 Arzuyldz gız yok gene deme oyle bi yerden sonra psikolojim bozuluyor benım ben böyle değildim diyor insan 🤣🤣🤣
Arzuyldz Gamze2907 boyun 1.57. 10 kilo alinca sumo gurescilerine döndüm 😅 ama olsun illaki verilir bu kilolar 😅