Dcle Arkadaşlar merhaba benim adet günüme henüz 5 gün var ama daha öncede 1 kere hamilelik geçirdim 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum o zamanki belirtilerin aynısı var bu ay sizce test yapsam çıkar mı
Sermec Dcle canım benımde 5 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durdu sımdı Allah nasıp ederse 10+5 haftalık hamıleyım aslında benım hiç belırtım bıle yoktu adete 4 gun kala gebelık testı yaptım sılık cıktı hemen 20 sanıyede ertesi gun kan verdım 80 cıktı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra 1242 cıktı su an Allah nasıp ederse saglıklı bir sekilde devam ediyor inşallah hayırlısıyla gebelık vardır canım
Sumeyye_g Dcle bence acele etmeyin biz çok aceleciyiz hemen öğrenmek istiyoruz ama bekleyin Biraz gününüz geçsin öyle yaptırın inşallah güzel haber alırsınız
Dcle Sermec Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başıma ben çok korkuyorum. Pazartesi test yapıyım bende o zaman belki varsa çıkar
Sermec Dcle inşallah canım hayırlısı olsun inşallah vardır canım zaten varsa o zaman cıkabılır adete 3 gun kalmış oluyor inşallah hayırlısıyla da vardır canım
Tugce1803 Dcle Evet çıkar ben hep yaptım 6 gün kala hiç çıkmadı zaten 1 yıldır da hamile kalamadım hala uğraşıyorum🙏
Sermec Dcle canım benım kürtajdan sonra adet belırtılerı yok olmuştu kürtajdan önce cok yogun yasardim belırtılerı ama kürtajdan sonra ne bel agrısı ne kasık agrısı ne göğüs agrısı ne akıntı hıc bır sey yoktu bu hamılelıkte de belirti yoktu akıntı bıle yoktu kı hala cok az bende öylesine test yapayım zaten hamıle degılım dedım ama bır baktım sılık cıktı sonra da kan testleri ve su an Allah nasıp ederse hamılelıgım güzel devam ediyor
Ask_H Sermec canım benimde hiç akıntım yok 5 haftalık hamileyim bende kürtaj oldum önceden hep olurdu akıntım arada kahverengi lekelenmem oluyor progestan verdi doktorum açıkcası bu kahverengi leke korkutmuyorda değil beni 😔
Sermec Ask_H canım hamılıkte lekelenme iyi bir sey degıl doktor takibinde ol sebebını söyledi mı doktor
Ask_H Sermec doktor kese de sıkıntı görmedi lekeyi söyledim progestan verdi onu kullanıyorum salı günü doktor randevum var bakalım inşallah skntı yoktur 🤲🏻
Ask_H Dcle Allah Razı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlrmizi bende senin için dua edeceğim 🤲🏻