Koza Evremm efsane bir krem yani iyi ki var. Herşeye çare valla. Ama haftanız küçük uygun olur mu onu bilemem doktorunuza danışın
Sultancaksen07 Evremm ben kullanıyorum doktoruma sormadan kullandım bi sıkıntı olmadı onu zaten bebeklerdede kullanıyor doktorlar hatta sağlık ocağında biri sormuştu kullana bilirsin demişti bende ona dayanarak kullandım
Evremm Çok fazla kabızlık çekiyorum afedersn makatımda çatlak oluştu ve canm yanıyo gebelik öncesi fena olunca kullanıyodum iyi geliyodu
blgkstk Evremm bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk 3 ayında kontrollü kullanmak gerekiyor. Bende ilk haftalar mantar olmuştum doktorum verdi ama 1 haftadan fazla kullanma ve vajina dışına sur demişti. Danışarak kullanın bence
Evremm aslimutlu1 normalde sedef hastasıyım canm şu an fena haldeym hem yaralarım hem makatım napcamı bilmiyorum
Koza Evremm ben 27. Haftadan beri kullanıyorum yanmam vs olunca ama dediğim gibi haftanız çok küçük daha o yüzden danışmadan doktora sürmeyin. Çünkü ilk 3 ay ne yaparsanız bebeğe de etki edebiliyor
Nigdelianne Evremm canım yanlış anlama da bi şey sormak istiyorum sedef hastalığı genetik miymiş hiç sordun mu acaba. Bu arada bende diğer hafta gidecem mantar için soracam kremi ama ebe doktora sormadan kullanma dedi sende bekle sor bence bi nolur nolmaz
blgkstk Evremm Tedbirli olmakta fayda var. Vazelin falan mi surseniz acaba bu ilacı danisana kadar. Geçmiş olsun
Evremm Nigdelianne yok canm genetik bir hastalık değil bulaşıcıda değil ben 22senedir sedef hastasıyım
Nigdelianne Evremm genetik olup olmadığı hakkında doktorlar bi şey dedi mi size bende de cilt hastalığı var da bebeğe geçer diye çok korkuyorum o yüzden soruyorum kusura bakma 😥
Evremm Nigdelianne yok canm önemli değil burda birbirimize herseyi danışabilmeliyiz bence 😊 cok doktora gittim hiçbiri gecer faln demedi
Nigdelianne Evremm inşallah geçmez kendinde olunca aramıyorsun alışıyorsun da bebekte olacak diye çok korkuyorum Allahtan hayırlısı 🙏🏻
Evremm Nigdelianne aynn canm rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin hepimize inşallah