Seda05 Gnc553 2 hafta önce 2235ti dün 3215 olmuş çok şaşırdım😲 bu kadsr beklemiyodum ben en fazla 2500 olmuştur diyodum doktor söyleyince şaşırdım ☺️❤️
Helin44 sevdaertene 😁çok teşekkür ederim beni nasil bir stresten kurtardigini bir bilsen allah senden razı olsun bütün hayırlı muradlarini enkisa zamanda gerçekleştirsin🙏
Dane_1 36+5 teyiz bugün geçen hafta 35 te bebeğim 3200 dü 48 cm idi 2 gündür kasılmalarım var yakındır gelmesi sanki sizlerde de oluyor mu kızlar
espalp Mirayemir aslında çok mu bilmiyorum ben sadece korkuma bahane arıyor da olabilirim 😂 en son kafası 3 hafta öndeydi onu da bahane ediyor olabilirim🤦🏼♀️
Sumeyye5821 35+0 hepizin aynı şeylerden şikayeti var sanırım Rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah 💕🤗
Hapyymommerve 36+4 haftamızdayız, sancı ağrı vs hiçbişey yok bütün evi dip köşe temizledim tek başıma ama bana mısın demedi,geceleri uyumakta güçlük çekiyorum, artık zorlamaya başladım, biran önce doğsa artık oğlum, hareketlerini takip edip sürekli endişelenmektense doğsun gözümün önünde olsun istiyorum 😊
espalp Seda05 maşallah 😍 çok güzel almış 😍 özellikle dikkat ettiniz mi yoksa normal beslenmenize devam mı ettiniz🙏🏻
Turkanoruc94 Seda05 merbaba canim kac hafdaliksin? Ve bidd bebeyin kilo alamsi icin ne yapdin? Bende 2 hafdasoraameliyat olucam 35+3bebeyim 2 kilo