Marayy Deletedmom00170 bir buçuk sene oldu isteyeli bir aşılamam ve iğne tedavim var ara vermiştim tedaviye bu ay başladım kisti eritmek iicn bu ay yasmin kullanıyorum önümüzdeki ay tedaviye baslıcaz bi sorun çıkmazsa eğer 🙏
Tugce1803 Deletedmom00170 kargoya verince eve gelmiyor canım sen kargoya gidip alıyorsun zaten tutacağı maksimum 10 15 olur geçmez belki çok daha ucuzdur bile
Tugce1803 Deletedmom00170 Ama karşı tarafa adres vermeden nasıl göndersin sonuçta internetten aldığında da adres yazıyosun🤷♀️
Tugce1803 Deletedmom00170 Kargo sizi arar zaten ya da siz ararsınız haberli gitmiş olursunuz. Ama yok adres vermem kredi kartım yok diyorsanız eczaneden almak en iyisi olacak sizin için biraz pahalı ama yapacak birşey yok💁♀️
Blackkcat Deletedmom00170 Deletedmom00170 5li canım sonra bir daha aldım ama o pakete gerek kalmadı ama onuda kullandım ne olur ne olmaz diye
Deletedmom00170 Blackkcat bende gittiğimde gunubirlik gittiğimde alabilirsem alacağım inşallah umarım vaktim olur her eczanede bir test bulunur değil mi