Su16 Deletedmom00170 var çoğunlukla nasıl uyguluycaginizi biliyomusunuz canım ve çok avantaj valla ben bilmiyordum öyle Bi testi valla öğrendiğim ay cukka inşallah hayırlı gelsin
Tuba1234_4 zynpgdkl bisey sorucam beyaz yapiskan akinti geldigi an reglin 13.18 gunu arasi ortalama zaten diymi yani imkani olmayip alamayanlar icin testi diyorum farkli sekilde bilen varmi. Method olarak
zynpgdkl Tuba1234_4 evet regli döngüsüne göre 13.18 arası veya 15.21 arası saydam yapışkan yumurtlamanın yüksek olduğunu gösteriyor..
zynpgdkl Deletedmom00170 bazende bilgi paylaşıyor spermin daha kaliteli olması için tüketilmesi gereken şeyleri ben hemen alır yapar eşime yedirirdim😂..
Su16 Deletedmom00170 haklısınız tabii ama ben tarihe baksaydım kacircaktim yumurtlama gününü ozmnda en iyisi iki gün arayla bebek planı olunca regl bitiminden sonra
derinmavi bende flo var ama ben folio web sitesindeki hesaplayıcıyı kullanıyorum. daha çok hoşuma gitti. https://www.folio-familie.de/tr/hizmet/hesapmakinesi/yumurtlama-takvimi-yumurtlamayi-hesaplamak.html