Merhaba hanımlar
Şu anda 39+3'teyiz ve hala gelmedik😒Ne nişan var ne belirti😞Sorularım şunlar;
Normal doğum olması için neler yapabilirim?
Suni sancı ile hiç açıklık olmadan açılma olup normal doğum yapan var mı?
    Bolca hurma ılık suyla sıcak suyla duş yada lehene koy sende otur cnm merdiven çık bunlar
      Summeyra çömel kalk egzersiz yapabilirsin, cinsel ilişki, ahududu yaprağı çayı, çubuk tarçından çay, göğüs masajı, merdiven inip çıkmak, sabah akşam 40 dakikalık yürüyüş,
        Bu gün 40+1 olduk ne ağrı sanci var nede nisan yada su gelmesi bekliyoruz bakalım
        Summeyra bebeğin gelesi yoksa gelmiyo ya 😂 42 haftada dogum yaptım doktorum hurma ilişki squat dus hepsini yap dedi ama yok suni aldım 2 cm acıklıgım vardı. Hepsini dene eger suni alırsanda korkma ben cok korkardım anlatılanlardan suniyi aldım alırken gram hissetmedim. Sonu cok guzel bi yola cıkıyo hep bunu düşün ☺️
          Ezel1323 24 saat sürdü cnm ilk doğumun verdiği zorluk dediler ama her insan aynı değil tabi
          SevalK yok cnm sabah uyandım ayak bileğime kadar su aktı doktora gittim ebe hiç açılman yok suyun olamaz dedi ultrasondan baktı doktor bebek gelio dedi ve yatışımı yaptı
          Bende de aynı sorun var 37+4 haftalık hamileyim nst de sancim 100 çıkıyo ama ben kendimde hissetmiyorum ve açılmam da yok normal doğum istiyorum benim gibi olan var mı acaba hikâyelerinizi anlatırmısınız ne yapmalıyım
            Ben suni sancı dusunuyorum bu seferde acılma olmazsa boşuna şancı çekmiş olcam kendi sancısını bekleyip gören var mi
            Minedemir15 yaaaa inşallah benimde olur 😇çatı muaynesinde doktor rahim yumuşamış demişti açılma da olur inşallah😇
              Sebogelin bi kısmını yapıyorum ama ahududu yaprağı ile tarçın çubuğu çayını ve ilişkiyi deneyeceğim. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim😇
              babyUras_ suniden korkmuyorum aslında sadece suni alıp açılma olmamasından ve mecbur sezeryan olmaktan korkuyorum ama sonunda dediğiniz gibi güzellik olunca korksamda yaparım💪💪💪