Loya06 hilal_2323 bende aynıyım 19 haftalık oldum iki limon suyunu sıkıp üzerine az su doldurup öyle içiyorum ancak tutuyo 😢 5 ayımıza girdik şükür ama hala aynı
Loya06 kertenkeleannesi 5. Ayımıza girdik düzeleceğini sanmıyorum ya annemde teyzemde doğum salonuna kadar böylelermiş galiba genetik 😢
kertenkeleannesi Loya06 bende 5e girdim su içemiyorum 😔 allah yardım ediyo herhalde bilemiyorum nasıl gidiyoruz 🙏
Loya06 Seymaa16 zaten güvendiğim şey depo 😊😊 çünkü kilolu hamile kaldım kesin ordan gidiyodur bayağı geniştir benim depom 😂😂
Seymaa16 Loya06 ayy yanlış anlamadığın için teşekkür ederim 😊 bende kendim için öyle diyorum ama ilk defa üzüldüm kılo alamadığım için 😬
H_minsna Loya06 En başında beri hep ekşi yedim ekşi elma ekşi erik ekşi ayran turşu 😂 Şimdi mandalinayı taktım her gun 6 7 tane greyfurtun çıkmasını beklıyorum sıra onda 🙈😂 Kızım olucak inşallah 😂
Ozgemlym hilal_2323 7 aylığız hala veriyorum canım benim pek normal seyretmiyo ilk başta hatta ilk 4 ay normal şükür bebek de sorun yok ama bende devam kilo verme
Loya06 Seymaa16 yok canım ya niye yanlış anlıyim öyle ama yani 😂😂 depodan yesin benim depo geniştir ona 9 ay daha yeter 😂😂
Loya06 kertenkeleannesi suyu hiç hatırlatma asla içemiyorum soğuk yine biraz biraz ama midemi alt üst ediyo ya limonlu içiyorum ya taze sıkılmış meyve suları içerim 😂
Pembepanjur Loya06 ben uzaydamı yaşıyorum bilmiyorum 🤪gerçekten markette felanda görmedim . Yada ayakta uyuyorum belkide 🤓
AnneSeki Loya06 Loya06 bende 16haftalik hamileyim hep canim limon, turshu cekti...limonu tuzlayip yiyorumm kanimda cok az ama kendimi tutamiyorumm bi turlu
Loya06 AnneSeki ne güzel karnın çıkmış benim hiç cıkmadı 5 aya girdim ama hiç bişey yok hafıf göbeğim olduğu için olabilir 😊
Loya06 AnneSeki yanlış okumusun canım ya karnım dediğini anladım 😊 kan ilacı kullanman lazım doktorun vermedimi
Loya06 kertenkeleannesi sakın hazır meyve suları içme canım çok zararlı ben kendim yapıyoruö evde vişne suyu yaptım 12 kavanoz gecen aylarda şimdide mandalina suyu
Loya06 AnneSeki pekmez ye canım özellikle üzüm pekmezi çok kan yapar bende bekarken onunla iyileştim 😂
kertenkeleannesi Loya06 doğru biliyorum ama bi süre yaptım sonra başedemedim içiyorum valla😔 mandalina çıktı mı ki😵