Han55 Ben pazartrsi omüde sezeryana gircem hamileliğimin en başından beri davut güvene gidiyorum gayet iyi memnunum zaren çok tecrübeli biri. Bizim aileden bi çok kişiyi amelyt etti arkadaşımın sezeryanına girdi hayırlısı ile bende pazartesi kızıma kavuşcam inşallah Hastane odaları da stndart yani tek kişilik özel odalar var ya da özel servisin tek kişilik odaları var tercih sana kalmış oda konusunda
Aselifff Han55 ben en iyisi bi randevu alıp gideyim hemde hastaneyle konuşayım, aklıma yatan tek yer omü zaten teşekkürler sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza İnşallah 😊🙏🏻
Semanurakyel Tgce61 bilmem bende cok konsutıgum için konsuamsı garip gelmedi bana devletteki ilgiden sonra da ilgiside gayet iyi hani 😂
Tgce61 Semanurakyel ilgili tabi ama bana gebeliğim Hakkı'nda birşey demediği için bana öyle geldi Belkide
Semanurakyel Aselifff benımde ilk doğumum olucak Allah nasip ederse bendr kötü tecrübe yasamaktan cok korkuyorum
Semanurakyel Aselifff inşallah canım 21+3üm iyi gidiyor çok şükür ufak bi enfeksiyon çıktı idrarda onun dısında bi sorunum yok senin nasıl gidiyor sen kaç aftalıksn
Aselifff betussa özel olan doktor var da ücretsiz olan da var diye biliyorum ben yanlış bilmiyorsam eğer
Aselifff Semanurakyel biz de 31+4 bizde de herşey yolunda şükür bende aynı enfeksiyonla baş ediyorum bi yakamı bırakmadı🤦🏻♀️
Semanurakyel Aselifff sağlıkla doğursak bi hadi sen benden önce doğurcan bi avazda inşallah 😊🤭❣️ sen omüye git bakalım bende senden tavsiye alırım artık 😊
Kbr_001 Aselifff tesekkur ederim tavsiyeniz icin sevinc hanimdan randevu aldim ilk defa gidecem umarim memnun kalirim 😊