Elif_nuryildirir01 Nurdem33 amin cümlemize inşallah benimde zorlandı kocis arkasını döndüğü zaman arkasına sarılıp iyi oluyor rahat oluyorum ben rahatligimdan kocisimide rahatsız ediyorum😂
Elif_nuryildirir01 Apilhatice allahm sağ sağlim kucagimiza Almayı nasip eder kolaylık doğumlar sağlar bize ve olmayanlara da rabbim nasip etsin💕
Elif_nuryildirir01 Melikemr bizimki ilk başta göstermedi sonra öğrendim bende erkek bebisimiz oluyor 🤰🙈
Elif_nuryildirir01 Gk06 biraz geç olmuş öğrenmesi ama işte bebislet kendilerini naza çekiyorlar göstermiyorlar kutucuklar cinsiyeti nedir
Elif_nuryildirir01 kymet_41 bel ağrısı benim önceden beri vardi zaten hamile kaldım kalalida hala da var o yuzden her hafta geçtikçe bebiş ağırlaşması benimde daha çok ağrıma sebep oluyor ama yeterki sağ sağlim kucagimiza alalm ağrılar bile tatlı geliyor 💕🤰🙈
Elif_nuryildirir01 Nuur2001 benim çok şükür olmadi şuan 19 +4 mide bulantısı baş dönmesi hiç olmadı sadece bel ağrısı oda bende daha öncesinde vardı zaten
Nuur2001 Elif_nuryildirir01 ben ilk 3 ayım bitine kadar doğru düzgün beslenemiyordum sürekli midem bulanıyordu kusuyordum tam düzeldim derken bugün yeniden o günlerd döndük 😂
Denizincani Elif_nuryildirir01 Ben artik cok skldm gelsin bir an once ocak zaman durmus sanki bugun 22 haftalik olduk dogumum Allahin izniyle 12 ocak
Elif_nuryildirir01 Denizincani hadi hayırlısı olsun bakalm benim de doktor 20 ile 25 arasında sezaryan dedi sağlık sorunumdan dolayı 🙈🤗
Esraannee Elif_nuryildirir01 22+2 olduk hareketler cok iyi cok sukur bugun renkli ultrason a girdik cok tuhaf oldum resmen yüzü gözü belli herseyi belli bıde gülerken yakaladık allahım Bı an once kavuşsam yavruma bugun daha cok heyecan bastı❤️
Elif_nuryildirir01 Esraannee ayyy ne güzel bizimde yakın renkli ultrasyon 2 hafta sonra bende genel görmek için sabırsızlanıyorum Allahm kısmet olursada sağ salim kucagimiza Almayı nasip eder 💕🙏
Tazeanne0134 Elif_nuryildirir01 benimde çok hoşuma gidiyor ve huylanıyorum ama yapacak bişe yok 🥰 en güzel duygu
huysuzpanda 23+3 haftalık oldu kızım. Çok şükür bi ağrı sızı yok 🙏 en belirgin değişim daha sert tekmeler ve geceleri ara ara uyanıp uykuya tekrar damakta sıkıntı...
Elif_nuryildirir01 huysuzpanda onlarda kızımızın cilvesi annesi olsun o kadar artık büyüyor içinde maşallah cimcimeye 😍💕
Seda_123 Elif_nuryildirir01 20+3 olduk bizde kızım olacak hareketlerini daha net hissediyorum artık durmuyor 😂
Lyg 22. Hafta olduk kızımla herşey güzel gidiyor ama son bir haftadır hiç uyuyamıyorum benim gibi olan var mı kızlar birde hangi elbiseyi giysem sanki belimi sıkıyor gibi bolda giysem aynı acaba belim mi ağrıyor bilmiyor 🤷♀️😃
Elif_nuryildirir01 Lyg canım o psikolojim gibi birşey bende öyle hissediyorum bazen ara ara ağrılarda ossi gayet normal bence 🤗
Minnakmom Elif_nuryildirir01 ben hem Ocak’ta hem şubatta toplanıyorum 🙋🏻♀️😂 Hayırlısı olsun 18+5 bal kızımla 🌸🎀💕🥰
Elif_nuryildirir01 Minnakmom oğlumla arasında 1 hafta var hemen hemen aynı doğarlar gibi 🤗kismetse inşallah
Tazeanne0134 Elif_nuryildirir01 amin kuzum hayırla sağlıkla inşallah benim arkadaşım var Ekim de evleneli 2 sene bitecek tedavi görüyor hep dua ediyorum ona ve onun gibi herkese 🤲🏻🥰🧿