Nurdem33 Elif_nuryildirir01 22+5 sadece sola sağa yatmaktan şimdiden yoruldum artık rabbim kolaylık versin hepimize 🙂
Tazeanne0134 Elif_nuryildirir01 21+1 olduk kızımla bacaklarda ellerde uyuşma var hareketli bi kızım var içimde kelebek misali 1 dk durmaz 🧿🥰
Aysnr_dvrnefe Merhabaaaa 🎈Gayet iyiyiz şükür hareketlenmeler çoğaldı uykular azaldı 😋 Sende durumlar nasıl 🤗 22+1👶🏻
Elif_nuryildirir01 Aysnr_dvrnefe bende çok iyiyim sadece kaşık ağrısı var başka da sorun yok çok şükür büyüyorum hareketli böyle hiç durmuyor maşallah oglusum🙈🤰💕
Elif_nuryildirir01 Deletedmom029 evet canım arada benimde oluyor doktorum bu aylarda olabileceğini söyledi o yüzden korkmana gerek yok
Elif_nuryildirir01 Nurdem33 amin cümlemize inşallah benimde zorlandı kocis arkasını döndüğü zaman arkasına sarılıp iyi oluyor rahat oluyorum ben rahatligimdan kocisimide rahatsız ediyorum😂
Elif_nuryildirir01 Apilhatice allahm sağ sağlim kucagimiza Almayı nasip eder kolaylık doğumlar sağlar bize ve olmayanlara da rabbim nasip etsin💕
Nurdem33 Melikemr bana 12 haftada %80 kız dedi 14 haftada erkek dedi şuan 22 haftalığım halen erkek 😁
Elif_nuryildirir01 Melikemr bizimki ilk başta göstermedi sonra öğrendim bende erkek bebisimiz oluyor 🤰🙈
Elif_nuryildirir01 Gk06 biraz geç olmuş öğrenmesi ama işte bebislet kendilerini naza çekiyorlar göstermiyorlar kutucuklar cinsiyeti nedir
Elif_nuryildirir01 kymet_41 bel ağrısı benim önceden beri vardi zaten hamile kaldım kalalida hala da var o yuzden her hafta geçtikçe bebiş ağırlaşması benimde daha çok ağrıma sebep oluyor ama yeterki sağ sağlim kucagimiza alalm ağrılar bile tatlı geliyor 💕🤰🙈
Nuur2001 19+4 olduk kızımla ❤️ Bugün kendimi çok fazla halsiz hissediyorum ve mide bulantım var. Ama onun haricince diğer günler çok iyiyiz elhamdulillah 🤗
Elif_nuryildirir01 Nuur2001 benim çok şükür olmadi şuan 19 +4 mide bulantısı baş dönmesi hiç olmadı sadece bel ağrısı oda bende daha öncesinde vardı zaten
Nehirkaya25 Sukur nolsun @Kasiklarima baski yapiyo saolsun yururken egilip kalkarkem biraz zorlaniyorum okadarcik
Elif_nuryildirir01 Tazeanne0134 ohhh ne güzel bende böyle hissetdikçe daha bi hoşuma gidiyor azıcık sanki huylaniyorumda ben 🙈🤰
Tazeanne0134 Elif_nuryildirir01 benimde çok hoşuma gidiyor ve huylanıyorum ama yapacak bişe yok 🥰 en güzel duygu