Melike37 Betulsna kuzum 28 gündemi 30 gündemi görüyorsun onu soruyolar sanırım ama sen adetın bıter bıtmez başla daha saglıklı bende 30 lu aldım yetıyor 24. Gun buldum bıde düşün yanı hepsının bıtmesıne az kalmıştı
Melike37 Betulsna yok korkuyorumda bu 2. Saplıksız gebeliğim olucak kürtajda cok uzuldum çok yıkılmıştım
Betulsna Deletedmom00170 şu döngüyü ben bir türlü hesaplayamıyorum yaa. Şu düşüklerden sonra değişti. En düzenli temmuzdan beri. Temmuzun 4 ünde oldum. Ağustosun 5 inde oldum. Eylülün 6 sında oldum. Hesapla yavrum 😂
minikmucizem1_ Selinish_ sende ovulasyon test yapmışsn canim bilirsin bende yaptım bu ay ve yumurtlamayı gördüm bitti sonra siliklesti şu an Adetime 5 gün var ve koyu çizgi cıktı önce ki günler cook azalmıştı sence gebelik var mi
Selinish_ minikmucizem1_ eğer yine yumurtlama gibi kıpkırmızı olduysa hamilesin 😍 bende 3 gün kala tekrar yaptım ovulasyon testiyle anlamıştım gebe olduğumu . Umarım güzel haberler verirsin 🙏😍
Deletedmom00170 33 34 gün arayla oluyorsun kuzum 21-35 arası gün normal kaç gün de oluyorsan 14 gün geri sayacaksin yavrum
Berenvealp Kızlar bana da yardım eder misiniz ilk kez ovulasyon denedim yumurtlama ve çatlama olmuş mu ? 3 gündür değerlendiriyoruz bu arada https://i.hizliresim.com/Or84O0.jpg
Deletedmom00170 Berenvealp kuzum 12.günden sonra Haftada 3 gün arayla ilişki yaşa ama testi koyu görüyorum ben daha koyu olur daha sonra 12 den sonra 1 hafta 2 gun arayla
Deletedmom00170 Berenvealp gonderdigine göre 12den sonra siliklesmis 12.gün gibime geldi kac gunde regl goruorsun