[silindi] Deletedmom00170 düşük yapmadan önce günü gününe saati saatine olurdum.balim.,düşükten sonra baya sasmisti günlerim.40 güne bile ciktigi olmuştu .son aylarimda şükür sadece bir iki gün oynama oldu ;)
Nuraslanklc [silindi] bende adet günümde yapmıştım😅 üstüne gördüm bi önceki gün ertesi gün baktım regl yok öyle şüphe edip yapmıştım bendede silik çıkmıştı😅2 defa yaptınsa hayırlı olsun🥰😘😘
[silindi] Deletedmom00170 olur canım olur hiç üzülme vakti zamanı var 2 sene bekledim.ben ilki dış gebelikti senin daha olmaz demişlerdi bana
Eda3527 [silindi] teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin cümlemizinkini inşallahh 😁
[silindi] Deletedmom00170 söz veriyorum her zaman sabah ezanı da uyanıp dua ederdim gene uyanip senin için isteyecem..ve buradaki anne olmak isteyen herkes icin
Betulsna [silindi] kötü düşünme artık valla teste göre hamilesin cnm. Allahım sana bağışlasın bizlere de nasip etsin çok sevindimmm😘❣️hemen pazartesi kan testi yaptır kuzum
[silindi] Betulsna tamamkuzum.Allah sizlerede versin sizin için çok dua edicem takip edicem.sizleri buradan olana kadar yaninizdayim..destekcinzim.herzaman