CansuDRY Deletedmom00170 İnternetten aldım ben de testlerimi ama kapıda ödeme konusunda bilgim yok maalesef.😕
Betulsna Deletedmom00170 cnm n11 den al güvenilir site. Vardır galiba kapıda ödeme sepete ekle ödemeye kadar git bak kapıda ödeme varsa al. Bn çarşamba verdim bugün elime ulaştı
Betulsna Deletedmom00170 o anlamda demedim yani arada post açarsak sohbetleşelim ❤️😊 Instagram varsa takipleşelim bayanlar 🤗
[silindi] Kızlar bu arada ,imkânınız varsa şiddetle rahim filmini öneririm ,ben sanırsam o filme borçluyum suanki mutlulugumu.keske daha önce cektirseymisim.doktorum çekmeden önce rahim filminden sonraki 3 ay içerisinde hamile kalacagini düşünüyorum dedi öylede oldu :)
Serife07 [silindi] hamilesin canim gözün aydin benimde bu sekildeydi buyuk ihtimalle bebek yerleşiyor benden 1 hafta geldi leke
Betulsna Deletedmom00170 @[silindi] sağlıkla kucağınaa al inşallah bizlere de dua et. Sizin yaşlar yine bana bakınca küçük 5 yaş🙄
[silindi] Deletedmom00170 yaaaaa duygulandım yaaa❤️❤️❤️rabbim.sen bu yüreği güzel insanlara tattır bu duyguyu ne olur rabbim🤲amin❤️❤️❤️
Deletedmom00170 @Betulsna @[silindi] şmdi testi aldim sayalim reglimin 14 ve 15.günleri yaptim testi aynı saatte mi yapmaliyim ve Sabah öğlen akşam fark eder mi?
Betulsna Deletedmom00170 sıkıntı yok tatlım abla diyebilirsin 😉 bnmde kardeşlerim var 2 tane 😊 sizde kardeşim sayılırsınız 🤗