Kader_13 Kızlar özür dileyerek bişey sormak istiyorum vajinada mantar için hangi kremi kullandınız iyi geldi mi ? Tecrubelerinizi paylaşabilir misiniz ??
Pericinar07 Kader_13 en en en iyisi travazol bak her akintin olduğunda dus al ondan sonra kremi sur ama gunluk ped kullan canim yada bi temiz bez kullan yoksa kremin bi anlami olmaz ama kesin cozum
Mervednr Kader_13 yani dikkat edersen geçer. Mutlaka doktora git ama. Fitil veriyor ondan sonra düzeliyor. Kuru tutmaya çalış
Kader_13 Mervednr yaa zaten ben progesteron ilacı alıyorum mide bulantım çok olunca onu vajinal olarak alayım dedim ondan sonra böyle oldu acaba onun mu etkisi oldu ??Yani fitil içinde aynı şey olur mu ki ??🤔☺️
Pericinar07 Kader_13 valla canım onu bilmiyorum ama ben temiz bi bez kullanıyorum o daha iyi ve rahat ben bi ara kötüydüm bu kaşıntı yüzünden travazol aldım simdi öyle bi derdim yok çok şükür ama her zaman düş al öyle sur kremi canım
Pericinar07 Kader_13 daha çok var ondan kasıntın canım ilerleyen zamanda daha çok olur ama dediğim kremi al ben 28+3 günlük hamileyim sürekli oluyordu simdi geçti şükür 😊