Egeymen 24 yaşındayım Bergama'da oturuyorum ☺️ 3 yaşında Bi oğlum var ve 25 haftalık hamileyim Bi oğlum daha olcak inşallah ☺️
35ebruada ceycey_1992 Aa evet yakınmış oralarda bi arkadaşım oturuyor gidip geliyordum ordan biliyorum ☺️
35ebruada ceycey_1992 şehit fetih bey lisesini vali Nevzatı falan bilirsiniz kesin oraların en bilindik tarif objeleridir kendileri 😄
Kuzulkurt 35ebruada tam olarak bilmiyorum ama Japon Pazar’ı var şimdi adı curcuna olmuş onun hemen aşağısına 🤗
35ebruada Kuzulkurt hımm günaltay son durağa çıkarken vardı Japon Pazar’ı ama tabi son halini adını bilmiyorum hep akşam gidip gelince ☺️☺️
Kuzulkurt 35ebruada iyiburnaz ortaokulunun orda tam olarak bilmiyorum dediğim gibi taşınınca daha iyi öğrenirim 🤗
35ebruada Kuzulkurt evet benim dediğim yer miş okuldan bildim ☺️Bende evlenmeden önce sizin iki durak üstünüzde biraz ilerde oturuyordum ☺️
35ebruada Kuzulkurt annemler günaltay son durağın aşağısında oturuyor ben evlenince Karşıyaka’ya geldim eşimin iş yerinden dolayı ama yarım hala orda ☺️☺️