okyanustakibulut Ozgehasan allah acil şifalar versin canim benim sen üzülme ki sütün kesilmesin bebeğinin sana cok ihtiyaci olcak
Sweetblonde88 Ozgehasan saklar biberonla verirsiniz sizin sütünüz azalmasın diye dedim. Ama tam da bilemiyorum bu durumda nasıl yapılır. Şifa versin inşallah yavrunuza Rabbim🙏
Guguk Ozgehasan bilgim yok ama dileğimi söylemek istedim allahım hayırla evladına kavuşmanı nasip etsin. Acil şifalar diliyorum, en kısa zamanda kucağına gelir inşallah 😊
Ozgehasan Deletedmom139 emzirmiyorlar canm malesef kuvezde n cikartmiyorlar benim bebegimi 😥 sagip veiyirum bende
Breub Ozgehasan canım benim de küvezde kaldı ben günde 3 4 kez sağıyorum poşete koyuyordum ne kadar çok sağarsan o kadar sütün olut
Ebrs Ozgehasan canim, benim oglum 1 ay kuvozde kaldi. 1 ay boyunca her gun sagdim goturdum ama öyle bi sabah bi aksam degil. 2 saatte bir sagdimm. 1 damla bile olsa. Bi sabah bi aksam sagarsan sütun artmaz ve zamanla kesilir
Ozgehasan Zuzuum Rabbim acil sifalar versin canm inşallah düzelir benim bebeğim de öyle 'ydi ilk yattiginda su anda makina desteğini biraz azaltmislar Allahim kimseye evlat açısı yaşatmasin tez zamanda kavusuruz inşallahdua dan başka bişey gelmiyor elimizden❤😢
Esesen Ozgehasan sık sık sağma lazım sağdıkça artarmış biriktirmeyle değil. Bebek de ne kadar emerse o kadar süt artarmış yani sen sağ sık sık