gozdeak Mnvver derya_diyebiri yok canım gyno ferro folik asit b 12 falan decavitte vitamin ben eczanede karşılaştırdım eczacı decavitte daha çok dedi onu aldım 🙄
derya_diyebiri gozdeak valla anlamadım🤷♀️ neyse ilaçların yarısı bitti zaten 😄 randevuma kadar kalan kısımda yarılanır yapacak birşey yok 😄
derya_diyebiri gozdeak bilemedim canım eczaneye sormadım da doktorum yazarken demir ve d vitamini takviyesi için yazıyorum dedi reçetesinde de benzer şeyler okumuştum . 🤷♀️
merve1313 gozdeak vegafron ve gyno ferro sanol demir ilacııdr .Decavit sadcee D vitamini.Biri element biri vitamin
Mnvver gozdeak gyno ferro sanol çok içerikli Bi ilaç doktorlar genelde onu tavsiye ediyorlar ben ilk hamilelgimde drcavit kullandım 2.defa hamileyim gyno ferro sanol yeterli dedi doktorum
Hadra Eagle564 ben kullanıyorum 3.ayımdan beridir.Doktorum tok karnına al dedi.Eczacı aç karnına al dedi.Aç karnına zaten mide boş daha da bulandırır.Doktorumu dinleyip tok karnına atıyorum etkilemiyor midemi bulandırmıyor☺️
Denizincani Dudus doktorunuzun kullanim talimati mi aksam uyumadan once ilaci icmeniz bende asiri bulanti yapiyor ilac we kontrolume bir ay war o zmna kadar aksam alsam bisey olur mu ki acaba 🤔🤔
gozdeak Mnvver derya_diyebiri doktor bana vitamin kullanma artık dedi çok kilo aldığım için ben kendim eczaneden aldım canım arakadaşım gyno kullan dedi ecZaneye gidince sordum hangisi iyi diye karşılaştırdık adam decavit dedi onu aldım 😐
gozdeak Mnvver bende gyno alayım bari ya doktor kullanma vitamin dedi ama diş kaybı vitamin kullanmayanlarda daha çok oluyormuş diye duydum korkumdan bırakmıyorum
derya_diyebiri Dudus canim ilaç içtikten sonra hemen uyumak zararlı diye biliyorum .araştır istersen canım
Dudus derya_diyebiri dr a söyledim yatarken içiyorum diye bişey olsa söylerdi heralde devamlı öyle içiyorum
Minnosizmmm derya_diyebiri ben sabah aç karnına troit ilacı içiyorum o yüzden böyle verdi doktorum bide midem rahatsız zaten belki kullanımı bana özel düzenlemiştir
Minnosizmmm Eagle564 evet peynir süt yumurta hiç biri yok ama doktorum sabah mutlaka bunları ye iç diyor yani bu 2 saat aç kalmak demek oluyor midem zaten çok sağlam değil bana gece yatmadan önce meyve ile tüket dedi
Elifikraveannesi Eagle564 ben hem gynoferro sanol hemde decavit kullanıyorum. Aç karna içiyorum yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum sonra ardından decaviti iciyorum hiç bişey olmuyor.
Mrvenzm Eagle564 kız ben karıştırdım kusura bakma ilk zamanlar gyno ferro kullandım o midemi bulandırınca doktor ferrozinc yazdı o tok karnınana kullanılıyor istersen bi onu şöyle doktoruna
gozdeak alyavetuna gyno biraz daha kapsamlı bi ilaçmış canım sadece kan değil b12 folik asit falan ben bilmiyordum ama demir niyetine kullanıldığını eczacıda bişey demedi 🤔
alyavetuna gozdeak doğrudur kuzum. Bana direk kan diye vermişlerdi detaylı anlatarak vermedikleri için insan farketmedi bazen