beyazguvercinim33 Betulsna seni çok iyi anlıyorum canım bende 2 sene özlem çektim ama bana 20 yıl gibi geldi bana 😓
Betulsna beyazguvercinim33 böyle olunca birde bizlerden daha çok özlem çekenleri düşünüyorum Allah sabır versin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Nesahhn Betulsna canım benimde çok sancılı dönemlerim oluyordu sonra şunu keşfettim ben gerçekten üşüyorum. Bayağı araştırdım ve kansızlık adet sancısının sebeplerinden. Üzerine birde sen üşütünce ağrı daha dayanılmaz oluyor.
Betulsna Nesahhn vitaminlerimi kanımı felan ölçtürdüm cnm kanım iyi sadece B12 ve D vitaminim düşükmüş iğne ve damla verdi. Normalde bende üşüyen biriyimdir ama kışın şuan havalar sıcak ama çıplak ayak gezmem tetikliyor galiba
Nur1634 Betulsna bu ovülasyon testi ne oluyor ben biraz bilgisizim hamile kallmak için bir yardımcı mı bilgisi olan var mı
Betulsna Nur1634 kuzum bende bilmiyordum ama bu uygulamadan sonra öğrendiö🤗 ovulasyon yumurtlama zamanlarını bilmene yardımcı oluyor hamile kalabilmemiz için😊
Nesahhn Nur1634 gebelik testi gibi adetin bittikten sonra her gün yapıyorsun aynı saatte 1 saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorsun. Testi saklıyorsun atmıyorsun. Her iki çizgi de aynı koyulukta olduğu zaman ilişkiye giriyorsun o gün ve ardından gelen 3 gün. Test yapmaya devam ediyorsun. Test silikleşmeye başladığı gün yumurtan çatlamış oluyor.
asyaa15 Betulsna Canım Allah büyük umudunu asla kesme. İlk gebeliğm düşüktü 9 ay snra dr. A gittik klomen kullandm eşimin asker e gittiği gün adet günümdü olmadm ve hemen test yaptm hamileym. Daha haberi yok söylemedim yüzyüze sölemek için bekliyorum.😊 oksapar iğne kullanoyorum coraspirin. Rabbim in bildiği bir zaman var emin ol yar yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bu sevinci yaşarsın ☺
Betulsna asyaa15 yaa ne güzel keşke bende askerdeyken o sevinci yaşasam ve geldiğinde sürpriz yapsamm🙏🏻 korumasız ilişkiye devam edicem adetim bittikten sonra bakalım nasip🤲
espalp Betulsna canım bence bu kadar takip edip peşine düşme 😔 bi de akışına bırakmayı dene 🤷♀️ Sürekli aklımda o fikir varken hamile kalamadım kaldığımda da dış gebelik yaşadım. Kötü bi örneğim ama sonrasında kazara hamile kaldım hiç aklımda bebek bile yokken. Şimdiki aklım olsa öncesinde kendimi yok yere üzmezdim. O üzüntü ve stres bile bebeğin olmasına engel bence
Betulsna espalp evet biliyorum kafama takmak hiç iyi değil zaten stres tetikliyor. Bu ay artık takmayaya çalışcam oluruna bırakcam. Eşim askere gidene kadar normal ilişkiye gircez çocuk olacak mı diye düşünmeden, zaten eşim askerdeyken bende memleketim dışında bir yerde olcam orda gezerim kafamı dağıtırım iyice. Hayırlısı 🙏🏻
asyaa15 Kesinlikle kafana ne kdr cok takarsan o kdr zıtlaşıyor. stres de etkiliyor olmasını.Bırak bi evet zor ama kafandan çıkarmaya çalıs dr a gitmediysen git görüş eşinde gitsin gerisi Allah a kalmıs. Hayırlısıyla nasip olur inşallah🙇
Betulsna asyaa15 gittik doktora eşimde bende çok şükür hiç bir sıkıntımız yok. Demek ki zamanı var ki olmuyor şuan takmamaya çalışcam artık herşeyi akışına bırakcam
Blackkcat Betulsna ben buralarda hacemat yaptıranı duydum sancılar için,iyi geldiğini söylüyorlar ama bilemiyorum,ilk mi olacak Allahın izniyle,benimde sancılı oluyordu doğumdan sonra azaldı çok şükür,inşallah hamilelik haberini alırız😊