Betulsna Blackkcat Allah razı olsunn. İnşallah ilk burada paylaşıcam zaten güzel haberi almak nasip olursa. Ama artık bu adet sancıları beni kahretti bıktım. Her ay acilliğim iğnede artık işe yaramaz oldu. Bana akıl verin geçmiyor ağlamaktan gözlerim şişti dayanamıyorum bu sancıya😩
Blackkcat Betulsna ben buralarda hacemat yaptıranı duydum sancılar için,iyi geldiğini söylüyorlar ama bilemiyorum,ilk mi olacak Allahın izniyle,benimde sancılı oluyordu doğumdan sonra azaldı çok şükür,inşallah hamilelik haberini alırız😊
Deletedmom00170 Betulsna aynen yavrum öyle yap üzülme tamam mı biz bahşedilmiş en güzel şey Annelik ♡
Betulsna Nesahhn sana sancım yok dedikten sonra sancılanmaya başladım ve acile gidip geldim iğnelerde artık işe yaramaz oldu. Bıktım her ay bu sancı yüzünden 🥺
Nesahhn Betulsna canım benimde çok sancılı dönemlerim oluyordu sonra şunu keşfettim ben gerçekten üşüyorum. Bayağı araştırdım ve kansızlık adet sancısının sebeplerinden. Üzerine birde sen üşütünce ağrı daha dayanılmaz oluyor.
Betulsna Deletedmom00170 canım bnmm çok teşekkür ederim insanlar birbirlerini görmeden de sevebilirlermiş demek ki ben de seni seviyorum💚
Bnur_00 Betulsna canım benim hiç canını sıkma ben de bir ara öyleydim sürekli adet olmadan önce test alıp bakıyordum ona göre de hamile değilsem gidip ped alıyordum ama Ramazan da artık ovülasyon testi almaya karar verdim daha sonrasında ise 10 gün geçmesiyle test aldım ama adet olacak gibi hem sancım vardı hem de idrar testinde çıkmadı bir kaç gün daha geçti üzerinden kayınvalidem yanıma gelecekti bende eşime bir test daha almasını rica ettim eğer çıkmazsa majezik alacaktık eczane den çünkü çok sancılı geçiyordu adetlerim. Bir kez yaptım çıkmadı ikincisinde de zaten çıkmaz diye aldım bir de ne göreyim hamileyim 🤲🏻 Hiç beklemiyordum hatta yeniden ovülasyon testi alacaktık ama kısmeti verdi rabbim hiç canını sıkma ilk önce ovülasyon testi al ilk ay olmazsa da hiç canını sıkma rabbim hayırlı çocuklar nasip etsin hepimize
Betulsna Bnur_00 eşim gidip gelsin ondan sonra bende ovulasyon testi ile deneyeceğim. Demek ki yumurtlama zamanımı tam tutturamıyoruz. Umarım bende güzel sonuçlar alırım. Sağlıkla büyütün çocuğunuzu🎈
Betulsna Deletedmom00170 😊 nereliydin cnm yaşın kaç kaç yıllık evlisin tanıyalım birbirimizi. Belki de sormuşumdur ama inan aklımda hiç kalmıyo