Mavilianne Zynboguz Evet yapmıyorlar ama dişime de müdehale etmiyorlar öyle çok korkuyorum ki yine aynı ağrıları çekicem diye 😏
A_S_K Mavilianne bende 35 haftalığım dün dolgum düştü hem doktoruma hem de dişçiye randevu aldım. İlk önce doktoruma anlatıp onay vermesini sonra da dişçiye gitmeye karar verdim. Üzüldüm şimdi ya müdahale etmez mi? Diş diye bir şey kalmamış artık yani dolgunun parçacıkları temizlenecek dişten erimiş gitmiş 8 senelik dolgum düştü dün gece 😔 Onun içinde iğne vurması gerek. Müdahale ederlermi sizceV
eced16 Pazartesi günü 39+1 de sezaryen olacağım, makat geliş olduğu için. Çok bekledik döner diye ama dönmedi
Zynboguz eced16 sağlıkla kucağına al inş yavrunu 🙏 çok agrın oldumu ben döndüğü günden beri kıvranıyorum normal dedi doktor ama
Zynboguz hunilimom çok agrı cektim hatta annem vardı ben dogurcam heralde kemiklerime bişey oluyor dedim sonra doktora agrım çok vs dedim bi baktı dönmüş ☺️🤷♀️ Dönerken agrı cekmişşin normal dedi
eced16 Zynboguz amim Canım sen de inşallah🙏🏻 Kafası yukarıda olduğu için ciğerlerime baskı yapıyor, ara ara ağrılarım oluyor tabi. Ama onu da hamileliğin son haftalarına, aldığım kiloya bağladım hep. Makat duruştan mı bilmiyorum.🤗
Mavilianne A_S_K Bilmiyorum ki dolgu sizin ki benim kanal tedavı olması gerektiğini söylediler. Doktor izin verdi kağıt aldım imzalı kaşeli dişçilere gittim ben yapmam dedi hepsi. Son haftalar da risk almıyorlar
A_S_K Mavilianne Maalesef risk almıyorlar röntgen çekilmesi gerek sizin için birde lokal anestezi son zamanlarda benek için risk erken doğumu tetiklediği için önerilmiyor bende randevumu iptal ettim. 35. Haftadayım, doğuncaya dek bekleyeceğim :(
Mervemehr Zynboguz 35+6 yım benim başından beri makat hiç dönmemişti ama benim doktorum dönebilir dedi bana. Dönmezse de eğer, bebeğin suyuna, sağlık duruma göre 38+5 39 küsür de alabilirz dedi 2 gün önce gittim ben en son😊
Mavilianne A_S_K İnşaAllah çok ağrımız olmaz canım 😞 Çok zor oluyor yoksa. Normal Doğum olup bir de beklersem 40’a kadar 🤦🏻♀️
A_S_K Mavilianne Benim şuan malat duruşta dönmezse 38. Haftada almalarını isteyeceğim. İnşallah ağrı sızı olmaz🙏🏻 Doğduktan sonra Diş için aldığımız anestezi sonrası ne kadar süre emzirmeyeceğiz bilgin varmı
Mavilianne A_S_K Hiç bilmiyorum canım ama büyük ihtimalle verecekleri anestezi yine hafif olur. Çünkü bana doktordan verilen kağıtta düşük lokal anestezi uygundur yazıyordu. Onu sormak lazım yine de. Senin az kalmış bende korkuyorum işte baya bekletirse diye Doğum pozisyonunda ama bakalım Çarşamba randevum var belli olur sanırım