Sedakctpe Betttt ne güzel canım bende başlamalıyım artık şimdilik bişey yok ama suda tüketemiyorım fazla ya olursa diye korkmaya başladım inan
Betttt Sedakctpe valla ben şişeye dolduruyordum öyle iciyordum yoksa unutuyordum bol su ve bol bol nemlendir tabi birazda genetik ama insallah olmaz
Serenaysmom Sedakctpe bende mustela almıstım cok cabuk bıttı sonra bebe yagına gectım bıldıgımız dalin marka onu kullanıyorum 35+3 üm henuz catlamadım bence ne kullanırsan kullan onemlı olan gobegın nemli olması kuru olmaması :)
Sedakctpe Serenaysmom haklısın canım işte o yüzden ne olur ne olmaz diye önlemini alayım diyorum bende şimdiye kadar bişey kullanmadım çatlak yok ama zaten karnımda çok büyümedi 🤭 bakalım inşallah olmaz 🤷♀️
Sedakctpe Safnaz benim erkek 😇 erkek çocuklarda tüylenme yapar karın bölgesinde dedi senin olmaz belki canım yinede araştır tabi 😁
Hll Annesininaminesi canm ben hamileyim ve kullanıyorum. Zaten önerende saglıkcı arkadasm. Bi kötü yan etkisini görmedim simdlik.
sevdeniz @Sedakctpe bende frei öl kullanıyorum şimdilik memnunum bi sıkıntı olmadı :) hatta bi ara watsons da indirimdeydi yarı fiyatına sitesinde. Şuanda da kendi sitesinde %50 indirimi var. İndirim kodu : FLAMINGO50
Sedakctpe sevdeniz çok sağol canım teşekkür ederim bu markayı almayı düşünüyorum instagramda mühendisinoğlu sayfasında da bu ürünün iyi olduğu yazıyordu en kısa zaman alacağım 👍🏻😇
sevdeniz Sedakctpe eğer düşünüyorsan indirim bitmeden yakala derim :) 1 tane fiyatına 2 tane alıyorsun çünkü :))
Ozlemkdmrcl Sedakctpe Lierac çok güzel bana doktorum onu tavsiye etmişti ama biraz pahalı. şöyle bir durum var biraz vücut ile alakalıymış çatlak bazısı neler yapıyor çatlıyor ben şuan 34 haftadayım çatlağım olmadı karnım vücuduma göre baya da büyük olmasına rağmen. Kremim bitti bebe yağı ile masaj yapıyorum gerginlik azalsın diye.
Sedakctpe Ozlemkdmrcl ewt baktım bende yüksek fiyatlı bir ürün. frei oil diye bir üründe var onuda tavsiye eden çok oldu bakalım artık kısmet hangisine 😊 benimde henüz çatlak yok inşallah olmaz 🤲
28haziran Bence kesinlikle vücutla alakalı ben ilk ayım da çatladım inanılması çok zor ama bacaklarımda başladı özellikle ne yaparsanız yapın bence vücut çatlayacaksa hiç bişey önlemiyor bende etki olmadı maalesef 😕 şuan 12 haftalığız bakalım Doğuma kadar nasıl olur
Sedakctpe 28haziran ewt canım genetik olabiliyor malesef bende şimdilik yok ama önlem almak istiyorum tabii sende kullan olsa bile az olur çok dağılmasın