Sedakctpe Bilgin doğrudur valla benim annem 3 çocuk doğurdu maşallah hiç çatlağı bişeyi yok inşallah bende ona çekmişimdir 🤭👍🏻😊
Gigi89 Ben incia çatlak kremi kullanıyorum. Daha yeni başladım bakalım. Şimdilik sürdüğümde dokusu verdiği yumuşaklık güzel geliyor:)
Sedakctpe Rabia5541 bence şimdiden başla canım karın büyümeye başladıkça çatlak oluşmaya başlıyor bildiğim ama tabii bu kişiden kişiye değişir genetik yani bazı kişilerde hemen oluşuyor bazılarında bir çizgi bile olmaya biliyor işte 🤷♀️
Sedakctpe Safnaz ama badem yağı çok tüylenme yapıyor 🙄 bebeğim erkek bide doktoruma sordum erkek bebeklerde tüylenme olur testosteron yüzden dedi badem yağıda sürersem iyice kıl yumağı olmaktan korkuyorum 😅🤭
Sedakctpe Ogrtmnglsm canım badem yağı tüylenme yapıyor ama bilgin olsun bak yukarıda☝🏻 bir arkadaş yazmıştı karışım yaptırıp onuda kullana bilirsin
Erenes Sedakctpe ben badem yağı sürmeye başladım 3 aylıkken düzenli her akşam şuan 37+8 olduk çok şükür hiç çatlak olmadı 🙏🙏
Erenes 2 tane doğum yaptım 2 sindede badem yağı sürdüm şimdi bundada sürüyor umm çocuklarım hep bembeyaz saçları bile yoktu geçtin kıl yumagindan
Sedakctpe Erenes yaa ne güzel canım ama işte benim karın bölgem de tüylenme oldu ve hiç bişey kullanmadan henüz şimdi bide badem yağı sürersem gürleşmesinden korkuyorum
Erenes Sedakctpe emin ol canım Killa çözüm var ama çatlağa hiçbir şekilde yok amaliyat bile fayda etmiyor harita gibi varsın tuylensin ama catlamasin
yaseminbeysir 32+1 deyim bio oil kullanıyorum indirimde 40₺ gibi bi fiyata almıştım memnunum çatlağım hiç olmadı şuana kadar ama tabi çatlak bazende genle ilgilide olabiliyo çok pahalı şeyler kullanıp yine çatlağı olan arkadaşlarım olmuştu
BirVeraAnnesi35 Sedakctpe Hindistan cevizi yağı tatlı badem yağı kakao yağı ve zeytinyağı karışımını kullanıyorum memnunum
Kubuuu1 Sedakctpe tirnaginizi sürerek kasimayin bol su için ve zeytinyagiyla bile nemlendirmeniz yeteerli gelir ☺️
Sedakctpe Betttt ne güzel canım bende başlamalıyım artık şimdilik bişey yok ama suda tüketemiyorım fazla ya olursa diye korkmaya başladım inan