ilkanneilkbebek Hilal53 plesantada bir şey olabilir kan uyuşmazlığı varsa olabilir ama kanama her şekilde acil durumdur muhakkak doktorunuza gidin
Hilal53 Betzm yasiyor kuvezde herseyo normal ama organlar akciger felan tamamlanmadigi icin kuvezde tutuluyo 3 ay boyunca durucak ama bebegin durumuna gore belki erkende bırakabilirler
ezoterik Hilal53 Doğum yaptım demişsin canım bebek nasıl şu an?sen nasilsin?bilgi verebilir misin bize de endişe ettik
MammaB BsraAlsn yanlış yönlendirmeyin bence. Belki erken doğum veya düşük olmayacak ama kanama her zaman doktora gitmeyi gerektirir. Her ne olursa olsun evde beklemeyin ve doktora gidin lütfen
Zeynada Arkadaşlar hangi çağda yaşıyoruz Allah aşkına kanama oluyor ve buraya yazacak kadar nasıl rahat olunabiliyor ben bunu anlamıyorum. Direk arıcaksın doktorunu ben geliyorum diceksin bu kadar basit.
Hilal53 Zeynada kanama ama cok degl ki kanama azicik zaten 25 haftaligim ne alaka dogum diyorsun yakistiramiyorsun idrak edemiyorsn
Tuba1234_4 22 haftadan sonra erken dogum kabul ediliyor. 24 ten sonra yasatilabiliyor bebekler cihazlarla . Ben malesef amniyosentez sonrasi dogum baslamasiyla 21. Haftada dusuk yaptim. Bebekle ilgili bi sorun yoktu malesef yasimdan oturu istediler ama rahimde iltihaptan suphelendiler Dr u dinledigime cook pismanim. Allahim nasip etmedi melegimi kucagima alamadim. Demem su ki bu isin sakasi yok. Ne hissediyosaniz agri sizi vs. Lutfen ihmal etmeyin ve acaba gitsemmi demeyin. Bazen 10 dakika hayat kurtariyo. Ve ben yine istiyorum cesaretimi toplamam lazim guc lazim. Allahim yanimizda olsun hem bebeklerimizi hem anneleri korusun sevdiklerine saglikla bagislasin.
Haticenurum123 Hilal53 iyi misin cnm yaaaa dua edicem bebisin için rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı evlat etsin insallah
Zeynada Hilal53 yazdığımı bi daha oku ben doğum falan yazmadım. Buraya yazana kadar doktora görün dedim. Doğurmuşsun işte bak hafife alincak bişi değil yani onu demek istedim. Neyse Allah sana ve bebeğine şifa versin.