Askkokuluyavrum Hilal53 agrin var mi ? Karnın kasik ya da belinde ? Bu haftalar da kanama Biraz riskli olabilir. Sabah ilk iş hastaneye git bebek hareketlerini hissediyor musun
MammaB BsraAlsn yanlış yönlendirmeyin bence. Belki erken doğum veya düşük olmayacak ama kanama her zaman doktora gitmeyi gerektirir. Her ne olursa olsun evde beklemeyin ve doktora gidin lütfen
Haticenurum123 Hilal53 canını sıkma az uyumaya çalış bnde ilk 20 hafta hep lekeledim ama muhtemelen plesenta ile lakalidir hiç üzülme bisey olmuyor sadece dinlen der doktor hem bu zamanlarda kasık ağrısı çok normal bnmde cokoluyordu
Haticenurum123 Hilal53 aynılarını yaşadım cnm ama sanki senin eş aşağıda ondan oluyor erken dogum oldugunu sanmıyorum kardesim 23 haftalikken böyle oldu ama istirahat ile gecti uzme kendini sabah doktora git bizede haber ver lutfen merak ederim
Esuyum38 Hilal53 git canım bekleme kendi doktorun da devlette mi ultrasondan bakarlar eğer bi sıkıntı olursa alttan bakarlar korkma bizede haber ver durumdan
Gokceg Doktora gittiniz mi acaba merak ettim durumdan bizde bilgilendirir misiniz umarım hiç bir sorun yoktur.
Tazeanne0134 Hilal53 düşük olmaz erken doğum olur canım çünkü düşük olma evresini atlatmış canım doktoruna sorma ihtimalin varsa sor
ezoterik Hilal53 Doğum yaptım demişsin canım bebek nasıl şu an?sen nasilsin?bilgi verebilir misin bize de endişe ettik
Haticenurum123 Hilal53 iyi misin cnm yaaaa dua edicem bebisin için rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı evlat etsin insallah