Byza espalp banada erken gibi geldi yaptırmadım o yüzden pazartesi tam 20 haftalık olucak o zaman yaptırırım artık
aslimutlu1 Yaptırdım bende , ne agrım var dı ne sızım .. hiçbirsey olmamıs gibi hayatıma devam ediyorum , öyle aman Aman bir agrıda degilmiş..
pelin_87 Suna_Aysal boğmacayı ne için yaptırdın, ben tetanoz yaptırdım ama bana hiç boğmaca aşısı demediler
Suna_Aysal pelin_87 özel istek üzeri yaptirdim arkadasimin bebegi dogduktan 1 hafta sonra bogmacaya yakalandi birinden gecmis her ihtimale karsi yaptirdim gebelikte bi sakincasi yokmus onunda tetanoz gibi
Kubuuu1 Suna_Aysal 3 gündür kolumun ağrıması dışında bende de bir şey olmadı çok şükür ama bu ağrı bana yetti resmen kolum iptal. Benim 4. Dozumdu hamileliğe denk geldi ama ilk 3 unu böyle hatırlamıyorum 🤦
smls19 Suna_Aysal bende yaptırmıştım bende hiç birini yaşamadım canım buradakilerle bakarsan ohooo bazıları var ki yani insanın canını burnuna getiriyorlar
Nurcan6148 Suna_Aysal Ben ilk gun hicbirsey hissetmedim ama sonraki bir hafta kolumu kaldiramadim.Kiyafetimi bile giyemedim.Kisiden kisiye degisiyor demekki.