YaseminSoytrk Bugün 24+3 haftalığız bebeğimin kilosu 600 gram sizce iyi mi? sizinkilerin kilosu nasıl?
BurcuSiratas YaseminSoytrk ben 24+4 üm ama en son kontrolüm ayın 16 sıydı ve o zaman kilosu 580gr dı. Hamileyim sekmesinde bir başlık var orda bebeklerin boy ve kilolarının standart oranlarını gösteriyor. Ordan da karşılaştırabilirsiniz 🙂
gulcins YaseminSoytrk arkadaşım normal zaten 3 aşağı 5 yukarı ortalamamız aynıdır 28-30. haftadan sonra önemli beslemek diye duydum O haftalardan sonra çok kg alıyorlar bebişler.bende bu cumartesi 24+1dim gittim 705 gr dı bebeğim
Ozlemr YaseminSoytrk benim de 24+2 de 700 gramdı. 550 gram üstü normal diye biliyorum canım bu hafta için
Sblanne [bilinmeyen] bizde 24+5 olduk kontrolümz yarın en son 20+4 te 400 gr dı baklm ne kadar olduk çok merak ediyorum ☺
Sblanne YaseminSoytrk bakalım artk inşallh meraktayız birde şeker yüklemesi yapılacak korkuyorum biraz
BurcuSiratas YaseminSoytrk ben pek bilmem oranları ama en doğrusunu doktorlarımız söyler . Bu arada tüm bebeklerimize maşallah 😊
MucizemiBekliyorum 2 gün önce 23+2 de gittigimde 700 gramdi doktor 1 hafta önden gidiyo gelisimi dedi
Sblanne YaseminSoytrk bugün yapardım geldim bnde açlık 81 tokluk 111 çıktı hiçbir sorun yokmuş şükür ayrıca bayılmadm da😃
YaseminSoytrk Elizz ayılanlar bayılanlar oluyomuş tavsiye edenler kadar etmeyenler de var insan ne yapacağını şaşırıyo😊
Elizz YaseminSoytrk Yok valla tamam biraz baş dönmesi yaptı bana da abartılacak kadar değil.. uzandım zaten dinleniyorsun, uyku hali oluyor o kadar. Tek gitmemek lazım her ihtimale karşı. 🙂
Sblanne [bilinmeyen] kontrolden geldik 24+6 haftalık 700 gr olmuşuz gayet normal gdyrz dedi doktorumuz ☺