3boysmom ttugce_60 27.haftamdayim 3.kina gecesine dun gittim vallahi. Oynadim gayette. Cok sukur yorgunluk haric bisey olmadi:)
Guguk ttugce_60 ne gibi bir zararı olabilir halay mı çektiniz? göbek mi attınız? çok mu yoruldunuz onları bilelim de.
Nerminnn ttugce_60 8 aylık hamileyim dün tekne turuna gittim denizin ortasında açıldım, ve 8 aya kadar düğün kına her türlü eğlence uzun yol maşallah hepsini yaptım.
Ilknur_emin Ben 17 haftalığım çok gittim oynadım bile ama çok ziplamadan oynadım elhamdülillah bir sorun olmadi
ocakannesi yok canim ne zarari olabilir ki ben 20 haftaligim belki 4 kere gitmisimdir dugun vs hoplayip ziplamadiysan sorun yok seslerden de bisey olmaz yedigine ictigine dikkat ettiysende sorun yok
Guligul Ne zarari olabilir allah askina ne kdr sacma sapan postlar aciliyo! Yerlerde karninizin uzerine yatip mi oynadiniz? Hoparloru gobeginize mi yapistirdiniz? Kinayi farkli bir yerinize mi yaktiniz? Yani dugunde ne olabilir de zararli mi diye soruyorsunuz hayretle guluyorum ..
shrbrk Zerro horonda zararli. zeybek bu konuda hafif kalır ama 😊 postla dalga gecmiyorum yanlis anlaşılmasın. bazi düğünlerde hoparlör yüzünden muzigin ritmi kalbim de güm güm atiyor.insan korkuyor yahu
Guguk BsraAlsn sonra gülsen suç. Çok oynadım falan dese neyse sadece gittim diyo. Gitmekle olsa olsa çocuk saçı kınalı doğar ☺️😁
Sinemksk Guligul ah ağzına sağlık ya bu şeye benziyor biri demişya soda içtim bebeğim erirmi 🤦🏼♀️ Yani bunları akıl edemeyip burda saçma post açmaları bi tuhaf