Hilallsen vah vah allah iyiliğinizi versin ne diyim zor böle de hayat. Doktorlar para kazanmasın işte evde doğurun diyoruz. İlacını alıyon vermiyon çöpe atıyon falan mı dedim ben. Ona inanma buna inanma doktor beğenme ilaç da alma doktora da gitme diyorum. Herkes para kazanmasın para cebine kalsın. Aynen yazma bi zahmet senin de belli oluyor tanımadan yorup yapmadığın. Bi tane değilsiniz aynen susun oturun siz kime karı demişsem siz ordinaryüssünüz heralde ordan tüm her şeyimi çözmüş çaktırmadan güya alttan hakareti de basmışsınız.tanımadan yorum yapamazsın diyo kendi bana az fikir sahibi olsan keşke diyo. Ne biliyon belki eczacıyım belki doktor ne ara tanıştık.
Siz de ne haliniz varsa görün ama buralara gelip millete doktor hemşire eczacı karalamayın.
Sonra da yok gittim de ilaç verdim de diye kıvırmayın. Neler dönüyor eczane doktor mümessil diye hepsini genelleyen biri hiç gitmesin dönen dolaba ortak olmasın paranızla evde doğurun net. Tanımadan tüm doktoru vs genelleyen sensin bana gelmiş anaçlık Taslıyorsun.
O hastanelerde sabahlara kadar millet için uğraşan üstüne de maaşı dışında bi kuruş haram para yemeyen doktor dolu siz kafayı herkes yiyo diye bozmuşsunuz yemeyenlerin vebalini de boynunuza alın o kadar basit.
Doğurunca hastanede takılan serumdan alınan ağrı kesiciye kadar hepsinde bir sürü insan para kazanıyor sizin deyiminizle dümen dönüyor o Zaman da kabul etmezsiniz param cebime kalsın der çıkarsınız kesin.