Tazeanne0134 baby10 16+6 haftalık hamileyken 300 demişti şimdi ne kadar bilmiyorum 20+6 haftalık hamileyim
Edaa3595 baby10 yarım gitceksiniz bakalım kaç gram olmuş bebeğiniz haber edin biz 12 sinde gidicez detaylıya giricez siz gircek misiniz
baby10 Edaa3595 ewet bnde giricem yarın tam 22 haftalığım doktorum bana girip girmeyeceğimi söyleyeck büyük ihtimalle özelde gşricem ayrıntıya
Rbiaakn Edaa3595 bizde 21+6 yız kızımla detaylımız 12sinde 22+6 olucak yani. Eş zamanlı ilerliyoruz galiba 🤗
Edaa3595 baby10 biz son gittiğimiz de 3 hafta sonra gel dedi detaylı ya bakılacak hem ben hem diğer doktor dedi bende aldım randevumu işte bizde 21+0 ız 22. Haftaya girdik daha yeni cinsiyet belli mi sizin
baby10 Edaa3595 iyi bakalım hayırlısı Allhın izniyle ayrıntılıdan temiz çıkarız inşlh😇🙏🙏 oğlumuz olacak inşlh🌷
Edaa3595 baby10 inşallah canım allahım bekleyen tüm anneleri evlatlarına kavuştursun isteyen herkeze nasip etsin 🙏🏻
Gnl_grb 20 haftalık oldum ama hiç söylemedi doktor bide niye benim karnım cıkmıyor ya hamilelik kıyafetleri giymek istiyorum artık 😢
baby10 Gnl_grb herkesin bir değil canm bazıları 9 aylık olduğunda bile anlamazsın 20. haftadan sonra artık karın çıkmaya başlar
melikeyakisikli Gnl_grb bende böyle diyordum şimdi diyorum ki keşke karnım küçükselde eski kıyafetlerimi giysem göbekten hiç birşey giyemiyorum kocaman bi göbek oluştu ne giysem yarıda kalıyor güzel hamilelik kıyafetide bulamıyorum delircem hergün ağlıyorum 😤😢
Dilara25 Gnl_grb neden üzülüyorsunuz ne kadar şanslısınız iç karın geniş demek ki Bi vakit sonra illaki çıkar zaten
baby10 Blackcloud bende büyük ihtimal önümüzddeki hafta giricem bnde şimdi 22. haftadayım inşlh hayırlısıyla atlatırız 😇👍
C_rabia En son gittigimde 18 haftalikta 260 gramdi, suan 21+1deyiz ama kontrolumuz haftaya daha yani baya heycanliyim acaba boyu kilosu nekadar oldu ki🥰