Sumeyye_g Hedos_0409 o yüzden birazdaha beklemekte fayda var ama biz sabırsısız yani baktırsak bile alışverişe başlamayın hemen derim
Melegimm19 Sumeyye_g bende beklemiyordu bizim kız utanmadı açtı bacakları gösterdi hemen😂 doktorum kız dedi zaten direk kesin dedi 28 haftalığız şuan 😍🙈
funnymum GulinMert evet canım erkek dedi yine pipisini de gösterdi sanırım değişmez artık diye umuyorum 😅
Hsrt_orhn 12+4 olunca ögrendim yani dün % 75 -80 erkek dedi ama ben nebileyim buradaki yorumları okuyunca şaşırıyorum yanilma olabiliyormuş hatta biri 8 aylıkken yanıldığını söyledi 🤷🏻♀️ Bi hafta sonra tekrar görüncez bakalım ne diyecek
Bdjd Kizlar 16 haftaligim doktor kiza benziyor dedi bebeyin suyunda azlik var diye tam haraket edemiyor duzgun gormedi sizce deyisirmi? Cok merak ediyorum ya bir an once tam oyrenib cicisler almak istiriyorum bebisime🤭
Mehtsp23 Bdjd Gösterir canım, bende de ilk göstermedi, doktorum çikolata yememi önerdi☺️ aynı durum bende de vardı sonra gösterdi
Bdjd Mehtsp23 benim doktorum cok gicik biri ya deyismek istiyorum hic bir soruma yanit vermiyo kaliyom mal gibi ortada cinsiyetide sorunca oyle tepki veriyorki sorduguma pisman oluyorum 😑
Ecemsbaby Hedos_0409 Bebek göstercek pozisyona gelirse gösterir diye düşünüyorum cinsel organları oluşmuş oluyordu bu zamana sanırım. 😊 inşallah öğrenirsiniz yakın zamanda 🌸 biz 14 haftamıza girdiğimizde öğrendik
Rabiahilal Bu sene erkek senesi diyolar esim rüyasında da erkek görmüş kesin erkek dir diyor bende henuz 11+3 haftalığım🐣
Burcuu5 Hedos_0409 ben suan tam 20 haftalıgım ve kesin bişey demediler bana daha detaylıda inşallh kesinleşcek 😁