Fazilet_veli canım arkadaşım isyan etme . Allah’a sığın ve tevekkülle karşıla bu sınavı . Sağlık probleminiz yok anladığım kadarı ile neden pes ediyorsunuz . Aşılama yaptır tüp benek yaptır ama asla pes etme . Bak oğlumu 19 yaşımda dünyaya getirdim ne anne ne genç ne çocuk ne olduğumu anlayamadım . Oğlum ile birlikte büyüdüm kısacası.Hatta şöyle söyüyeyim işin kötü yanı eşimde benimle aynı yaştaydı 😂. Kamuda çalışmaya başladım güzel bir gelirim sosyal statüm aklına gelebilecek en iyi şartlarda bir hayatım oldu . Eşimin de işi kendinin . Uzun zaman çocuk fikrine yanaşmadık . Geçen yıl tekrar dedim ve o anlattığım herşeyden bir anda vazgeçtim istifamı verdim . Hamile kalmıştım hemde ilk denemede . Birde ikiz olduğunu söylediklerinde dünya bizim oldu . Takiiii kalp atışlarını alamadıklarını söyledikleri an . Düşün 15 yıl sonra yaşanılan yıkımı. Bir yıl yine eski düzen devam ettik şimdi yeni yeni düşünüyoruz . Çok isteme her şeyi ona bağlama . Zira allah veriyor ama gerisini izletiyor . Sağlık iste evlat iste aşk iste huzur iste . Ama hayırlısı diyerek iste. İnan içim acıdı zira ne yaşadığını emin ol anlıyorum . Allah yar ve yardımcın olsun . Helal et uzun oldu 🤗