Fazilet_veli Merhaba ,
Her ay adet olunca yaşanan hayal kırıklığını çok iyi anlayabiliyorum.
İlk evliliğim 15.5 yıl sürdü hep bebek istedik. Kimi zaman akışına bıraktık , 4 defa aşılama 2 defa tüp bebek denemesi yaptık . Hiç bir sonuca ulaşamadık. Bu süreçte çok yıprandık tabiki.
Sonra kendiliğinden hamile kaldım. Mucize gibiydi . Keseyi gördük ne yazıkki kalp atışlarını duyamadık çünkü bebek gelişmedi bir de böyle yıkıldık
Yaklaşık 6 ay sonra bosandik
1.5 yıl sonra tekrar evlendim . Benim yaş 40 eşimin 38 . Dedik ki olursa olur Allah hayırlısını versin. Yine de doktora gittik benim ısrarım ile çünkü yaşım geçiyor malum menapoz yaklaşıyor. Doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi. Dedik vardır Allah in bir bildiği.
evliliğimin 2.5 yılı sona erdi benim yaş artık 42 hatta kasım ayında 42 bitecek mart ayında kanser şüphesi ile onkoloji ye sevk ettiler. Şükür bir sikinti çıkmadı.
temmuz ayında adet günüm geldi geçti adet olmadım . Dedim herhalde menapoza giriyorum. 1 hafta bekledim bir test aldım ne göreyim çift çizgi .
ertesi gün doktora gittik keseyi gördük. 2 hafta sonra gittik kalp atışlarını duyduk . Şimdi şükür 12+5 teyiz hala Allah tan hayırlısını diliyorum.
Biraz uuzu oldu kusura bakma ama tavsiyem elindeki bebek kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine dağıt. Kafanı rahat tut ve dua et.
Allah hayırlısını zamanigelince verecektir.