babylove 1,5 su bardağı klorsuz suyu kaynatıyorsun birtane sarı soğanlardan ben üzerindeki tek kabuğu çıkarttıp yine kabuk olacak şekilde biraz sirkeli suda beklettim bakteriler gitsin diye yıkayıp 4 e böldüm parçalamadan kaynayan suda 5 dk kapağı kapalı kaynattım. Adetin 7. Günü başlayıp 15 gün sabah akşam devam ettim aç karnına.. benim pcos vardı birde adet düzensizliği çok olmaya başlamıştı. Şubatta soğanı yaptım martta adetim sıkıntısız oldu.. o ayda hamile kaldım şükür🙏🏻 Tabi aynı zamanda ilaç takviyeside vardı..
Eşimede 7 gün boyunca sabah aç karnına, akşam yatarken keçi boynuzu kürü uyguladım..
2,5 bardak kaynayan suya 6-7 tane keçiboynuzu kırıp 3dk kaynattım 20dk ağızı kapalı demlenmesini bekledim içindekileri süzüp suyunu 2 bardağa eşit şekilde döktüm. Birini sabah birini akşam içti. 7 gün bittikten sonrada sadece akşamları içmeye başladı..
İncir kürüde eşinle beraber için, 4 tane kuru inciri hepsini 4 e bölüp zeytinyağında sabaha kadar bekletip sabah aç karnına incirleri yedik.. tekrar akşam aynı zeytinyağının içine yeni incirleri yaptım..
Hamile olduğumu öğrenince keçi boyzuyla incire devam etmedik 👍🏻
Marttın başında dr kontrolüne gittim sürekli yumurta takibi yaptık sonra çatlatma iğnesi ☺