Aslannnn Nesoo insallah canim benimm eğer burda tanısanlar olarak hamile kalirsak hepimiz ki insallah öyle olur 😊 bebelerimizin cinsiyetini gelişimini beraber takip etmek amaciyla postun adini değiştirelim diyorum nasil olur sizce ??
Nesoo MelikeAD boğazım şiş zaten ama belki üşütmüşümdir diye düşünüyorum. Yutkunurken zorlanıyorum canım
Ngr55 Nesoo tekrardan hayrlıs olsun canm kendini ne zmn hazır hissedersen yaparsın artık 🙂 ama bizi de merakta bırakma
uras Aslannnn insallah canim hayırlısı olsun her zaman dua ediyorum ınan olmazsa da önümüzdeki ay olur sağlık olsun önce olur vakti zamanı gelince belki hepimize süpriz olacak senin bu belirtisiz durumun belli mi olur kismet 😉😊
Nesoo Aslannnn herkese belirti olur diye bişey yok ki canım. Allah büyük işllh seni de sevindirecek Allahım çok çok yakında
uras Ngr55 o zaman benim buda oğlan olacak herhalde 😃 oglum erkek kardeş istiyor olursa çok sevinir bizim içinde hiç farketmiyor tek sağlıklı olsun da kiz erkek hiç farketmiyor 😇
Nesoo Aslannnn TueDurmaz canım erken yapmışsın biraz daha bekle. Adet 1 hafta geçtikten sonra bile çıkanlar var