Nesoo Ngr55 pwzartesi gidicem canım. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım biraz korkuyorum. O yüzden değer yükselsin biraz öyle gideyim
MelikeAD Nesoo Ne güzel bı haberr inşallah sağlıcakla doğar😊😊 bu arada seninde sol kasık ve bacağının ağrıdigini okumuştum benimde öyleydi geçti şükür başka ne gibi belirtiler oldu sende
Nesoo MelikeAD canım darısı sizlere işllh. Kaşığım ağrısı azaldı. Son 3 gündür hep midem bulanıyordurdu başım dönüyordu birde gözlerim o kadar kaşımıyor ki
Aslannnn Nesoo canım gördüm testi hayirlisi olsun bitanemm. Allah biran önce kucagina almayi nasip etsin kan ne zmaan vereceksin 😊😊😊😊 Allah bizlerede nasip etsin insallahhhh 😊😊😄😄😄
uras Nesoo gözün aydın canım çok sevindim 😀 netleşti demek hayirli olsun kan ver hemen onda da çıkar zaten.darısı Aslannnn arkadasimizada onun adet gunu ne zamandi acaba
Aslannnn uras 18 19 una olmam gerek canim ama takvimde 20 si olarak görünüyor sanirim 3. Haberi ben veremicem @Sonsuzluk verecek 😊😊😉😉😄
Aslannnn uras insallah canlarim Allah banada nasip etsin ikinizde hamilesiniz dua edin banaa 😀😀😊😊😒😒😒😕😕 @Nesoo
uras Aslannnn insallah canim hayırlısı olsun her zaman dua ediyorum ınan olmazsa da önümüzdeki ay olur sağlık olsun önce olur vakti zamanı gelince belki hepimize süpriz olacak senin bu belirtisiz durumun belli mi olur kismet 😉😊
Aslannnn TueDurmaz aynen canim ayni gunlerde adet günümüz yanlis hatirlamiyorsam ayni gun ayni saate yapalim mi testi kiz adrenalin olsun 😉🤣🤣🤣
Ngr55 Nesoo tekrardan hayrlıs olsun canm kendini ne zmn hazır hissedersen yaparsın artık 🙂 ama bizi de merakta bırakma
Aslannnn Nesoo insallah canim benimm eğer burda tanısanlar olarak hamile kalirsak hepimiz ki insallah öyle olur 😊 bebelerimizin cinsiyetini gelişimini beraber takip etmek amaciyla postun adini değiştirelim diyorum nasil olur sizce ??