Aslannnn uras valla ayın 21 ne kadar dayanabildiğim kadar dayanicam test yapmicam ne kadar geç o kadar iyi 😊😊
Aslannnn Beyra0212 insallah canim allah isteyen herkese versin hic ummadigi zmanda hamile kalan cok kisi taniyorum😊😊
Azra Meraba kizlar ben dun aksam test yaptim tek ciZgiydi bir kenara braktim ve bu sabah baktim cok az belirli ikinci cizgi cikmis ama cok nekarda cimis ne demek bu kafayi iycem
Aslannnn Azra valla canim kimisi 10 dk sonra cikan sonuc gecersiz diyo ama bilmiyorum bi kac arkadaşimizda da aynisi oldu 😊
Aslannnn Azra çoğu negatifti canim sen tekrarla testi bence ilk 10 dk dan sonrasi gecersiz diye biliyorum bende
uras Azra canim belirginse biraz ikinci gebelik olabilir benimde bekleyince belirginlesmisti ilk yaptığım ve çok şükür hamileyim burda bi kac arkadasta da oldu gebelik çıktı.insallah sen dede vardır canim adet gününden once mi yaptın testi
Nesoo Aslannnn canımmm nasılsın. Öyle yoğunum ki giremiyorum hiç ya. Bugün adet günüm. Netten aldığım testler hala gelmedi. Dağıtıma çıkmış. Gelirse yapıcam hemen. Sen nasılsın Şafak kaç 😊
Azra uras Daha 10 gun filan var canim adetime ama ben cok sabirsizim keske daha gec yapsaydim simdi artik icim icimi iycek 🙄😁
Aslannnn uras ayni canim hicbir belirti yok ve test yapmayida düşünmüyorum yapinca canim sıkılacak çünkü 😔
MelikeAD Azra canım bence adete 10 gün varken idrar testinde asla çıkmaz senin testin bozuk olabilir kanda bile çıkmıyor ki o dönemde 🤔
Azra MelikeAD Haklisin canim daha cok erken biliyorumda dayanamadim yaptim sansimada test bozuktu heralde 🙁
uras Azra iki gun sonra tekrarla canim sen testi adetin de düzensiz se olabilir yani gebelikte 😊insallah vardır.