uras Ymn3535 insallah canim benim hamilesindir.çok şükür günümüzde herşey o kadar ilerlediki herşeyin uzmanı tedavisi var doktor da ümitli konuşmuş zaten Allahın izniyle senden de güzel haberler gelecek inanıyorum ben 👼😍
Ymn3535 uras bu sabah malesef kötü bi haberle uyandım 😔 1 senedir sekmeyen adetim bu ay 5 gün erken geldi o kadar beklemiyodumki sabah idrarımı kaçırıyorum sandım 😔 bu ayda hayal kırıklıkları
uras Prensprenses insallah bazen gerçekten hamil olduğunu hissedersin senin de öyledir Allahın izniyle canim 😊
MelikeAD Kızlar bir de son günlerde sol kasigim çok ağrıyor ve bacağımi etkiliyor.boyke bişey yaşayan varmiydi?
MelikeAD Aslannnn bende öyle ilk kez duymuştum gidip kan vermiştim 178 çıkmıştı betam..şimdide çok karışık bakalım dogrumuymuş😀
MelikeAD Aslannnn inşallah öyledir bacagimi kasıyor işimi bile etkiliyor gerçekten ben daha önceden böyle bişey yaşamadım korkuyorum o yüzden
Beyra0212 Bende hamile olmak istiyorum adetime 1 hafta var. Taşınıyoruz il değişikliği hem de. Bu esnafa hamile kalmam Belkide imkansız. Ama yine de ümitleniyorum 😔 umarım hamileyimdir
Aslannnn Beyra0212 insallah canim allah isteyen herkese versin hic ummadigi zmanda hamile kalan cok kisi taniyorum😊😊
Aslannnn uras valla ayın 21 ne kadar dayanabildiğim kadar dayanicam test yapmicam ne kadar geç o kadar iyi 😊😊