uras TueDurmaz bende 22 yaşında evlendim 25 yaşında anne oldum üç yıla yakın istemedik biz cocuk niye öyle dusunmussem şimdiki aklım olsa hemen yapardım 😂 genc anne olmak guzel ileriyi düşünmek lazimmis
Aslannnn Sonsuzluk canim benim bir hesabim var oda fake hesap yani butikleri falan takip ediyorum kendi şahsi hesabım yok maleseff 🤣😁😁😆😉😃 @Nesoo @uras @TueDurmaz @Ngr55
uras en yaşlı benim iste 😂😂 masallah kizlar hepinize rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah yuvanizi bir bebekle doldursun en kısa zamanda 🙇 (amin amin amin )
TueDurmaz İnternetten 1.45 e gebelik testi aldım ücretsiz kargo son 1 adet dedi 😂😂 nasıl aldığımı bilemedim 😂😂
TueDurmaz Nesoo n11 den aldım bi girip bakın derim son 1 adet diyodu ama bilmiyorum belki satış taktiğidir
Nesoo Sonsuzluk çok teşekkür ederim canım. Güzel olan sensin 😍 yaş geçtikçe hamile kalma ihtimalim azalıyo diye korkuyorum
TueDurmaz Nesoo hiçte korkma bi tanıdığım diyim şuan 35 yaşında 112 kilo ve hamile kaldı rabbim nasip edince ediyo
uras Nesoo gerçekten hiç gösteriyorsun canim masallah 😍 daha yeni evlisiniz hepiniz insallah rabbim nasip edecektir bu sayfada geneli hamile olunca insan kendini eksik hissediyor burda yoksa çevrede cok var biraz sabir istiyor
Sonsuzluk Nesoo Canım nasibinde bebek varsa istersen 50 yaşında ol yine olur ama naaipte yoksa 15 yaşında bile rabbim vermedimi olmuyo