Sonsuzluk Nesoo Aslannnn Ngr55 kızlar instagram hesabınız varsa orda takiplesilmm uras la takipteyz😍😎😍😋😍
TueDurmaz Sonsuzluk çok normal heyecanlanıyoruz bende çok zor tutuyorum kendimi ama çıkmazsa çok üzülücem o yüzden kendimi frenliyorum 😔
Nesoo Sonsuzluk canım allahtan ümit kesilmez. Adeti 1 hafta geciktikten sonra hamile olduğunu kanda veya idrarda gören çok. Biz erken davranıyoruz sadece. Ben adetim geciksin öyle test yapıcam kararlıyım
Sonsuzluk Nesoo Aynen aynen öle yap canım benim geçen ki gebelikte bi hafta geçti test yaptim o bile silik çıktı
Aslannnn Sonsuzluk canim benim bir hesabim var oda fake hesap yani butikleri falan takip ediyorum kendi şahsi hesabım yok maleseff 🤣😁😁😆😉😃 @Nesoo @uras @TueDurmaz @Ngr55
TueDurmaz uras hiçte öğle deme en büyüğümüz diyeli diğer arkadaşları bilmiyorum da ben 24 yaşındayım 😂
uras TueDurmaz bende 22 yaşında evlendim 25 yaşında anne oldum üç yıla yakın istemedik biz cocuk niye öyle dusunmussem şimdiki aklım olsa hemen yapardım 😂 genc anne olmak guzel ileriyi düşünmek lazimmis