Aslannnn Nesoo akinti varsa ve normalde olmuyorsa hamilelik belirtisi olabilir canim benimde öyle olmustu yeni hamikeyken
Asenaumutkaan Nesoo ağrıların yumurta çatlamadan da olabilir cnm genelde yumurta çatlarken agrır o dönemde ilişkiye girin der doktor
Sonsuzluk Kızlar benimde 6 günüm var adetime ama bnde de belirtiler var acaba test yapsam çokmu erken😏
Ngr55 Sonsuzluk 6 gün önceden pozitif çıkanda var ama gebelik olmasına rağmen çıkmayanda var 🙂 ben erken gebelik testlerinden almanı öneririm eğer bekleyemem dersen
Sonsuzluk Ngr55 Ya aslknda bnde düşündüm ama bana yakın eczanede yok maaaalesef nrmalb5 tl lik var diğer eczaneler de uzak😟😞
Ngr55 Sonsuzluk onlarla da cıkar aslında ama bazen gec dollenme oluyor varsada cıkmıyor yada daha idrarda belli olacak degere ulasmamıs oluyor dıye cıkmayabılır. Bekleyemem diyorsan test yap.sabah ilk idrarla yapılan testler daha net sonuc verıyormus.
Sonsuzluk Ngr55 Geçen sefer adetim 1 gün geçti yaptim silik çıktı kan testiyle öğrendim ama şimdi erken mi die düşünüyorum
Ngr55 Mucizem__1 hayırlısı canm belki belirtilerin psikolojiktir. Sabır adetını bekle belkide olmazsın. Daha idrara gecmemiş te olabılır 😍😍
uras Sonsuzluk Aminn insallah canim hepimizin yüzünü gul dursun rabbim.kan istedi doktor bakalim bekliyoruz
Ngr55 Sonsuzluk Aklında kalacagına test yap ona gore hareket edersın 🙂 testleride ınternetten sıparıs verebılırsın daha uygun oluyor