Nesoo Aslannnn benim bugün çok akıntım oldu. Netten araştırdım biraz hamilelik belirtisi olabilir. Yumurtlama da akıntım olurdu sadece. Umutlanıyorum işte. 8 gün var adete. Zaman geçmek bilmiyor. Sende durumlar nasıl canım
Aslannnn Nesoo ben bugunu degerlendiremedim canim ya ondan canim sıkkın biraz ama dün u değerlendirdim yumurtlama bitmiş midir acaba ? 🤔
Aslannnn Nesoo akinti varsa ve normalde olmuyorsa hamilelik belirtisi olabilir canim benimde öyle olmustu yeni hamikeyken
Nesoo uras canım bence senin artık garanti hamileliğin. Çünkü geçen ay bende adet olacam sandım. Fena sancım oldu. Tuvalrte gitmeye korkuyodum o derece. Yarın yine kan vercen mi canım
uras Nesoo gidecem canım kadın dogum doktoruma daha net bisey demez oda büyük ihtimal kese ve kalp atisi duyulmadan en azindan degerime bakar ilac verir
uras Mucizem__1 elinde testin varsa birini sabah yap bence böyle beklemesi zor negatif çıkarsa en azindan biraz rahatlatsin belirsiz beklemesi de zor günün de yine yaparsın yada birgün sonra stres yapma kendine
uras Mucizem__1 insallah varsa çıkar canim olmazsa da adetin geçince yaparsın böyle beklemektense öyle beklemek daha iyi en azindan biliyorum çünkü ben 10 gün öncesinden başladım yapsammilara öyle zaman geçmiyor
Aslannnn uras bence de psikolojik canim artik kandada cikti gebelik testindede yarin garanti olacak sadece haber ver bak bize doktordan cikinca 😊