online_mom nilaylaylaylay yanı tek yemeyen benmıyım 😂 bana arkadaslarım o kadar çok ‘ya tabıkı yemıceksın soruyomusun ‘ dedıkı 😂 Evde yap köftesini dıyorlar ama napım big mac sevıyorum 😂🙈💁🏻♀️
Minnakelifim Ayselicious bende yüzü koyun yatmayı cok özlüyordum. Ama dofumdan sonrada o sekilde yatamadim emziriyorum goğüslerdr sut oluncada yatılmiyor 😂😂
Beklenenan Ayselicious herkes gibi yüz üstü yatmak olacak 😂😂 yatakta dönerken bile ayağa kalkıp dönmek zorunda kalmak çok zorrrr😅 sonra o en sevdiğim kotlarımın içine tekrar girmek istiyorum göbeğimden dolayı kısa gelen tişörtlerimi rahatca giymek zıbınlarımı giymek istiyorum alttan çit citini kapatıp belimin açılmamasını bile özledim 😂 şimdi atlet bile giyemiyorum göbekten 35 olduk artık yeter 😁😁
Yesimgcl Ayselicious *yüz üstü yatmak tabiki en başta *kıyafetlerime girebilmek *kuaföre gidip saç boyatmak *spor yapmak *hamama masaja gitmek *istediğim ayakkabıyı giymek 🙈
Hardcandy Kokorec midye ve sarap, Hamam keyfi Hm birde seks ama ozledigim pozisyonlarda korkmadan endise etmeden, Bisiklete binmek 😍💜🙏
Bala_m Ascvk kaynar su ıyı dgl dıolar ya ılık suyla ypyrm mecbur kaynar suyla severim ben banyo yapmayı
Kubraxx online_mom amaan ye gitsin kız çokta sakınmayın bende yiyorum valla canım ne isterse bi daha mı hamile olacam canım öyle çekecek 😁😁😁
CerenAkbulut Ayselicious hahahaha başlığı gördüm ve tam yüzüstü yatmak yazıcaktım böyle yastığın altına kollarımı koyarak 😄