Esramese Ayselicious hee firsat bulunda yüzüstü sirtustu bakim nasil yattini hatirlamicksnz diger planları hic demiyorum bile 😀
Ftmemne Ayselicious diş etlerim beni mahvetti.bir an önce doğurup bu sızıdan kanamadan kurtulmak istiyorum. Ağız dolusu kan hergün
Suhedaa Ayselicious aynen ya bende yüz üstü yatmayi cokk ozledim resmen alisamadim hala ya 36 haftaligiz halaa geceleri saga don sola don alisamadim eskiden hepp yüzüstü yatardim 😣😂😂
Konul_Nilay Ayselicious al bendende o kadar.riskli hamileliyim var.geç geç yıkanıyom oda 5dak bi kese atsam missss.sıxak suda.bide yüzüstü uyusam.bide kahveyi çok özledim
Ayselicious online_mom yalan yok ben yiyorum hamilelikte daha çok düşkün oldum ya 🙈 reklamını görsem hemen sipariş veriyodum ama şu aralar iyiyim 😁
online_mom Ayselicious yaa ne bılım bana öle seyler tabıkı yasak dıyo herkes 😂 doktorum pızza bıle yemıceksın tabıkı dedı 😌 zaten sadece bıg mac dıgerlerınde gözüm yok ya 😂😂🙈
Bernadmrk defne55 ya ne bileyim hiç inanmıyorum aslında bide diyorum Allah korusun birşey olsa aklıma gelir 😊
Gizemmali71 Ayselicious öncelikle yüz üstü yatmak ve sonra kuaföre gidip Perma yaptırıp saçlarımı kırmızıya boyatmak 👋🏻👋🏻😍
Ipek34 Ayselicious yüzüstü yatmak kesinlikle 1 numarada. Istediğim gibi yürüyüş yapmak kafama gore gezmek Tabi bunu bebekle nasi yapcam bakalim 😂 manikür pedikür e gitmek Zıplamak hoplamak😂😂😂😂 Hunharca temizlik yapmak
Srnkrbrn Ayselicious valla 36 haftalık oldum dip köşe temizlik yapmak heralde özgürce istedgim sekilde 25ten sonra bi haller oldu hareketler kısıtlı birde eşim var tabi tepemde dırdır onu yapma buna dokunma 🙄🙄