Sonaybaycin YamacDemirinAnnesi anasonu tavsiye etmiyorum doktorumuz bize anasonu önermememisti herkes söylüyor ama beyinde uyusukluga sebep olup sakinlestiriyormus🙏🏼
YamacDemirinAnnesi MiracAlpinannesi liptonun rezene çayı var canım onu sıcak su bardağının içine koyup öyle içiyorum
Ozge_brbr Canım kimyon kaynatıp bi kaç damla verebilirsin. Hatta sende bi bardak içersen iyi olur. Tane kimyon alıp kurutmuştu benim annem onu kullandım, mutfakta kullandığımız kimyonu değil yanlış anlaşılmasın 😊
Nefesim NazLByrmgLuu canım yemegını yemeden once bır tatlı kasıgı zencefıle balı karıstır ye cocukra hıc gaz olmuyormus
Meray Benim kızım da çok gazlı 3 aylık oldu şimdi biraz azalmaya başladı. Masajdan ve sabırdan başka hiç bişey fayda etmiyor youtubeda masaj Videoları var oradan bi bakın
Pnr Burada kızlar bi konu açmıştı doğduktan sonra asidi gitmiş soda verin bi çay kaşığı gazı olmaz diyorlardı onu deniycem ben hastane çantama koydum soda😬
Halenurbytkn NazLByrmgLuu canim aktardan aci elma yagi al ayaklarina sur zaten aktarda da bilgi verirler bide Anason .tane kimyon . Rezene ucunu karistir cay olarak ic bebege faydasi oluyo sutu de arttiriyo
NazLByrmgLuu Halenurbytkn anason rezene şimdi karıstırıp kendim içtim kimyonu sonra deniycem de inşllh faydası olyr by anasonun ya yoksa vay halime
Halenurbytkn NazLByrmgLuu ben aktarda calistigim icin biliyorum aci elma yagida cok iyi geliyo ayak altina birzda kasiklara surup masaj yapiyosun insallah faydasini gorursun çayın
NazLByrmgLuu Halenurbytkn canım acı elma yagını günde kac kere süreyim birde bir zararı olmaz deilmi yeni dogana
cimennbayann NazLByrmgLuu canım zinco diye bi damla varmış arkadaşım bebeğine ondan kullanıyor bi de kuzenim kullanmıştı farklı bi damla ama unuttum ismini iyigeliyormuş onlar
Pnr Gizemhakan tamam canım teşekkür ederim biz hurmayla zem zem de vericez hangisini önce verelim sıralama olarak sen nasıl yapmıştın
Gizemhakan Pnr valla ben doğum çantasına 1 tane soda koymuştum emzirmem için verdiklerinde 1 çay kaşığı kadar verip öyle emzirdim başka bişeyde vermedim ama kolik falan değil gayet rahat çıkarttı çok şükür gazını hic yok diyemem var tabi ama rahatsız etmiyo masallahimiz var ben sodaya bağlıyorum 😍
Alinmavi NazLByrmgLuu soguk serin hicbir sey yemeyin sicak da olsa ayaginiza ekstra patik falan giyin. Sut urunlerini azaltin hatta sut falan icmeyin yogurdu ilitip yiyin. Her yemege biraz kimyon atin gazini alir. Bir de rezene cayi icebilirsiniz. Anasonu da deneyin hangisi keserse artik. Allah yardimciniz olsun. Ben kimyonla hallettim o isi simdilik ise yariyor. Ben de emziremiyorum mememi almiyor philips aventle sut sagip biberonla veriyoruz kasikla da almiyor. Doktorlar kesinlikle biberon vermeyin diyor ama kaucuk ucla zorluyorum ama catliyor yavrum aglamaktan acliktan. tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
NazLByrmgLuu Alinmavi bende emziremiyorum mahf oldum kanıyr gögüs uclarım öldüm eziyet oldu bana bi sürü krem kullanıyorum iyileşmiyor canım bide ben kimyonla hallettim o isi dedin ya senmi yedin kimyonu bebeğe suyundan mı verdin nasıl oldu
YamacDemirinAnnesi NazLByrmgLuu banada çok iyi geliyor dediler hep hiç duymamıştım zararlı olduğunu canım