Gamzelianne1453 RukiyeG_ anladim cnm demiyolarmi randevu yok diue onu merak Ediyorum randevusuz gidince veznedeki arkadas randevu gormeyince bisi demiyormu
Gamzelianne1453 Eminehmc vezneden mi Kayit actiriyosunuz Ne diyosunuz gidince acaba randevusuz olunca
Eda07 Gamzelianne1453 canim Beni de doktor 3 günde bir çağırıyor kayıt actirdigim yerden bana randevu kontrol diye veriyorlar yoksa sıkıntı oluyor
babyUras_ Gamzelianne1453 bende devlet hastanesine gidiyodum 1 hafta arayla cagırdıgı için direk sıra alıyodum gidip hatta saat 11 gibi gittiğim falanda oldu hastaneden hastaneye degısıyomu bilmiyorum ama
babyUras_ Gamzelianne1453 35 yada 36 olması lazım 40a kadar 1 hafta arayla gittim 40dan sonra hergun gittim. Randevusuz gittim hep yani sorunda olmadı. Randevuda bulunmuyo zaten kolay kolay
alyatalha Kizlar bende 32 haftalik oldum ikinci sezaryenim olcak kontrollere özele gidiyorum hep ama dogumu devlette yapmak istiyorum mecburi sezaryen oldugum icin son haftalar gitsem 35.36 gibi kabul etmezler mi ?
Dmce Gamzelianne1453 canim ben hic randevu alamiyorum yani tam alcam saatleri full dolmus haliyle sabah doktorun sekreterinden once gidiyorum cunku orda bile bi sira olusuyo sira aliyorum oyle muayene oluyorum son haftalarda gelen bayanlari sirayi verip ntsye yolluyolar genelde doktor gelmeden yani beni gordugum o ama heryerde aynimi bilmiyorum
Duygubelis Gamzelianne1453 bu sabah sonuçlar için gittim sadece sonuca baktı muayane etmedi beni randevusuz edemem dedi randevu alayım dışardan dedim oradaki bayan da biz buradan kayıt açamıyoruz dedi demem o ki randevusuz gitme
Deletedmom0071 Hayır MHRS de bile (gebe/gebe hariç/38 hafta üstü) gibi bölümler var. Randevu almanız gerekiyor. Yer yoksa muayene olamıyorsunuz.
Gamzelianne1453 Deletedmom0071 simdi doktordan geldim her geldiginde muayene olabilirsiniz dedi veznedeki bayan her devlette randevusuz kayit aciyomus son haftalarda 😊
Deletedmom133 Gamzelianne1453 oluyor canım araya gir hiç olması barkot kestir ben 4 5 defa gittim son günler de aksam 3 4 gibi yada öğlene doğru boa oluyor alır seni
Deletedmom0071 Gamzelianne1453 iyi o zaman sevindim sizin adınıza inşallah sorun yaşamazsınız ☺️🙋🏻♀️
Semooshh Gamzelianne1453 kayıt açıyor da benimde en korktuğum o gün, doktorumun orda olup, olmadığını bilmemek 😔 hangi günler hastanede belli bile değil, ki nasıl, olcak bilmiyorum bende.
Aysll Gamzelianne1453 valla ben de devlete gidiyorum doktorum bana kaşeli imzalı kağıt veriyor geleceğim tarihi yazıyo o kağıtla sıra alıp muayene oluyorum başka hastanelerde farklı mı bilmiyorum doktorunuza bi danışın bnce 🙏🏻