NurGrlek Gamzelianne1453 sabah erken gidin sıra alıyorsunuz ben son haftalarda 6-7 gibi gidiyordum muayene sonrası NST sirasida bekliyordum sonra doktora göstermek için bekliyordum birde 10.10;30 gibi anca isim bitiyordu
titebouille Gamzelianne1453 3 günde bir gidiyorum. Artık randevu alamam dedim evet evet sen her geldiğinde nst çektir yanımıza gel dediler.. bende öyle yapıyorum
Gamzelianne1453 3_melek_annesi kendi rutin doktorun sabah saati gidersen oradan kayit actirip bakabiliyormussun oyle duydum cunku artik haftalik takip gerek ama randevular 15 gunde bir 182 de 🙈
3_melek_annesi Gamzelianne1453 sabah gidersen bakıyor evet kusura bakma yalnis bilgilendirmek istemedim
Gamzelianne1453 3_melek_annesi safil canim bende yarin sabah gidim diye dusundum ama arasi 1 saatnerdeyse bosa gitmemek adina :) insAllah bakr doktora gorede degisir sanirim bu 🙈
Gamzelianne1453 eylulunannesi sabah saati gidince bakiyolarmis tabi son haftalarda dediler cunku haftada 1 cagiriyor ya yarin bi gidip sansimi denicem bakalim nolcek 🤷♀️
Gamzelianne1453 eylulunannesi yani suan 36 haftaligim randevu aldim ama 38 de randevum o Arada nasil bakcak nst bebegin suyu gelisimi kg alip almadigi fln devlette hersey karmakarisik
3_melek_annesi Gamzelianne1453 insallah bakar bosa gitmemis olursun bence bakmasa bile durumunu anlatirsan bakacagini umuyorum
3_melek_annesi Gamzelianne1453 nerde oturuyorsun canim ben genelde randevusuz erkenden gidersem sira alıyorum ama senin orayi bilemiyorum
Eminehmc Gamzelianne1453 Benim gittiğim devlet hastanesinde randevusuzsan sabah saat 6buöuk 7 gibi orada olman gerekiyor sıra almak için daha geç gidince sıra kalmıyor
Gamzelianne1453 Eminehmc ya o saattede gidemem ki cocugu 9 da okula birakiyorum sizin hastsne hangisi ?
Eminehmc Gamzelianne1453 Ben izmirde oturuyorum ilk hamileliğimde yeşilyurt katıp çelebi eğitim ve araştırma hastanesine gidiyordum orada o şekilde sıra alabiliyorsun
Gamzelianne1453 Eminehmc vezneden mi Kayit actiriyosunuz Ne diyosunuz gidince acaba randevusuz olunca
RukiyeG_ Bende devlete gidiyorum ayda bir gittiğimde randevu al gel diyordu şimdi haftada bir çağırıyor randevu almadan direk gel diyor kaşeli kağıt veriyor
Gamzelianne1453 RukiyeG_ ay umarim ben yarin gidincede sorun cikmaz kayit mi actiriyosuniz peki vezneden
Dilanserdar Benim randevu bulmam imkansız bulunmuyor acile gidiyorum sancım var diyince yukarı doğumhane ye yolluyor orda doktor çok güzel ilgileniyo her gittiğimde açılmam varmı nts sancı vwr mı idrar tahlilleri yapıyor doktor sancın nişanın suyun gelince gel direk dedi bebek hareketleri azalınca da gel kontrol edelim çok güzel ilgilrniyorlar