Haticemre21 https://i.hizliresim.com/jqrLzL.png Arkadaslar sonucuma bakarmısiniz acaba düşük risk falan yazıyor risklimi acaba sonuç 😩
Guguk Haticemre21 bana fotolar görünmüyor ama yaş riskin yüksek çıkmışsa korkma. Yaşın belli bir sınır üstünde olması direkt tüm sonucu etkiliyor. Ortada soruna göre değil yaşının yüksek olmasına bağlı risk
asli_kerem Haticemre21 bildiğim kadarıyla 1/300 risk sınırı ve sizin yaş sını 1/996 gibi bişey çooook çok düşük rahat olun 👍🏻
ant2602 Haticemre21 ben sıkıntı görmedim sonucunda. İyi çıkmışa benziyor. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
pelin_87 Haticemre21 canım senin sonucunda olan 10bin kadında bir down sendromu görünmüş, yani düşük riskli yazdığına bakma Yok hatta risk, benimkinde de 7bin kadında bir yazıyordu, 3 taramam teniz çıktı
Hiler10 Canım içini ferah tur yaş riskin biraz iyi çıkmamış galiba tam da bilmiyorum fakat diğer sonuçlar çok iyi doktorun daha detaylı Bilgi verir dediğim gibi bende fazla anlamıyorum
Medine_1992 Haticemre21 canım benim bu yaşla kiloyla bile değişiyor bilemedim benim ki ile baya farklı degerler 🙄😪kaç kilosun
Medine_1992 Haticemre21 anladım canım benim bu testlere çok güvenilmiyomuş zaten ben senden 2 yaş büyüğüm ama senden daha az risk cıkmış karışık doktor en güzel yorumu yapar
Medine_1992 Haticemre21 bilmiyorum ki canım ya ben o duruma çok inanmıyordum kız erkek etkilemez iş yaş kilo bthcg ile alakalıymış 😊
Haticemre21 Medine_1992 bende inanmadm da bi kac kiside okudum 50 altndaysa erkek oluyo flaan diye sorim dedm cinsiyetn belli diye 🤗
Haticemre21 asli_kerem bi kac kiside okumuştum serbest beta yazan deger 50 binin altındaysa genelde erkek mis cinsiyet üzerindeyse kız diyorlar da onu sormustum