Helin2727 doktrlar bile ultrasona bakarak tahmini kilo söylüyor o nasl anlamıs merak ettim şimdi 😂😂
Ya lütfen tuhafınıza gitmesin
Sagliginda bir sorun olmadigi surece iliski hic bir zaman bebege Zararr vermez. Taki en son ayda dogumun erken olmasina yardimci olur. Abla tam bir dahi olsa gerek, eliyle bebegin kilosunu soylemesi felan. Senin yerinde olsam direk doktorumla konusurdum ve ultrasound’ icin randevu alirdim, boyuna kilosuna bakardim
babyUras_ aynen 200-400 gram arası yanlış ölçme payı var.. millet hemen Dr oluyor 😂😂😂
aslimutlu1 bnden tarafa gulebilirsin cnm🤪🤪🤪
Helin2727 yok artık böyle bir şeye nasıl ihtimal veriyorsunuz doktor varken böyle kişilere nasıl inanıyorsunuz
Aynur63 götürdüğü kadın bebeği kayanlari kaldırıyor doktor vs bisey değil.
Helin2727 o kadina gitmek yerine doktora neden gitmiyosunuz ?
Yani hepinizin zekası ayrı ayrı takdire şayan 😅😅😅👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Misskokulumm çok teşekkür ederim canım
Ayguns etiketlicktm kuzum bulamadım seni aramada isimler çıkmıyor bazen
Helin2727 gitti valla. 7. Haftadan beri ilişkiye devam ediyoruz şu an 40+1 olucam bebeğimde 3820 gr 😏
Helin2727 Saçmalamasın allah aşkına ya usg de bile yanılma payı varken elle nasıl ölçebilmiş kilosunu 😂 bende 26 haftalığım iki haftadır aşağıda hissediyorum riskten dolayı 6 aydır eşimle ilişkiyi bırak yan yana bile yatmıyoruz. Bebeğin pozisyonundan dolayı aşağıda hissediyoruz ayakları aşağıya dönmüş olabilir. Çok evham yapıyorsan da doktora git rahatla arkadaşım böyle saçmalıklara da kulak asma.
Seymk ya çok haklısınız manyak kadın bugün okadar canım sıkıldı ki psikolojim bozuldu inanimi inanmimi diye
Helin2727 tuhaf olduğunun sende farkındasın ki tuhafınıza gitmesin yazmışsın. Doktorun suyumu çıktı. Bence kaynananız eşinizle ilişkiye giremeyin diye sizi yemiş olabilir😂😂
siineem doktora gittim kilosu her şeyi normal dedi bu kadın aklımı karıştırdı doktorlar bebeğin eşiyle kendı kilosuna beraber bakıyor dedi