kelebek12345 zulal sürekli seyahat eden birisiyim ama bir haftayı bulunca adet gecikmem korktm testlerdede bisey cıkmadı bakalm hayrlısı insallah
zulal kelebek12345 mevsim gecisi falan da etkili olabilir. regl den bir hafta once sonuc veren idrar testleri var eczanelerde ben o sekilde ogrenmistim. isterseniz bi deneyin
kelebek12345 Mirzaveben ben kan testide yapdm oda negatif ckdı 3 gün önce snrada yapmadm. Bekledm gelir diye ama gelmedi daha
kelebek12345 matruskaa yok hic korunmadım evlendgmden beri istiyorm ama henüz hcbse yok 1 sene oldu. Hic adetmde geckmezdi saati bile sasmazz ama bu ay neden böyle oldu anlamadm
kelebek12345 Haticekckylmz adetimin geckmesinin 2. Günü kan testi yapdım negatif. İdrar testide yapdm oda negatif bekledim adet olurum die ama hala gelmedi.
Haticekckylmz kelebek12345 valla cok net hatirliyorum hatta nasil erken belli olur yanlistir falan dedim dr gidip kan verince netlesti suanda sat gore ondeyiz bilmiyorum erken dollenme oldugu icin mi erkenden belli oldu bilemiyorum 🙈
fdmozcmn kelebek12345 ben 3 gün gecikmiştim test yaptım cıkmadı 2 gün sonra tekrar test yaptm bu defa çift çizgiyi gördüm sende tekrar yap iki gün snra bakalm belki cıkar 😇😇
fdmozcmn kelebek12345 amiiiin canm inşallah Rabbim hayrlısıyla sana da nasip etsinn iki gün snra filan test yapp yazarsın buraya olurmu merak ederimm 😘😘
Ebruucum kelebek12345 aynı şey bana da geçen ay oldu. 6 gün geçti. Kan da da idrar testınde de hep negatıftı. Kist mi acaba diye korkmaya başlamıştım. Tam doktora gidecegım gün adet oldum. Bir sonraki ay hamile kaldım. Stresten oluyor gecikme. Birde vücut kendini hazırlarmış gebelik için o yüzden böyle gecikme olurmuş diye duydum. Üzme kendini. Kafaya takınca olacağı varsa da olmuyor. Düşünmemeye çalış. Benim öyle oldu.
kelebek12345 Gec döllenme diye birsey varms ondn süphelendi doktor ama kesn degl tabiki. Bunu yasayan varmı
Nurcngel kelebek12345 Canım benimde 10 gün geçtiğind idrarda silik çıkmıştı . Beta hcg kaç çıktı yaptırdığında? Senin
aimra Arkadasımda adet gecikmesine ragmen kan testi negatif çıkmıştı, geç döllenme olabilir o yüzden testi tekrarlayın ya da kan verin en güvenilir sonuç için ))
Elifnagme Bu çok acil bişi değil normal bir soru çok acil diye başlık açmak yanlış olmuş ... Allah gönlüne göre versin
kelebek12345 Elifnagme cok acil derken kendm icin acil ne yapacagmı blmedigim icin acil. Öte yandan. Kmsenin vaktini aldgımı düsünmüyorum. Cnkü burada insanlar zaten birbrlerine yardm etmek icin yazıyor.